Malatya Ticaret Borsasından Emniyet Müdürü Uluayak'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Malatya Ticaret Borsasından Emniyet Müdürü Uluayak'a Ziyaret

Malatya Ticaret Borsasından Emniyet Müdürü Uluayak\'a Ziyaret

Malatya Ticaret Borsası Başkanı Özbey, Ticaret Borsası Meclis Başkanı Baştürk ve yönetim kurulu üyeleri, Emniyet Müdürü Nuri Uluayak'ı ziyaret etti.

17.04.2014 13:59  Güncelleme: 13:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya Ticaret Borsası Başkanı Gürsel Özbey, Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mahmut Baştürk ve yönetim kurulu üyeleri Emniyet Müdürü Nuri Uluayak'ı ziyaret etti.

Ziyarete konuşan Ticaret Borsası Başkanı Gürsel Özbey, Uluayak'ı gecikmişte olsa hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını belirterek, "Kendilerine huzur şehrine geldikleri için, burada görev yapacakları için hoş geldiniz diyoruz ve çok güzel hizmetlere vesile olacaklarına inanıyoruz. Görevinde başarılar diliyoruz" dedi.

Ziyaret için teşekkür eden Uluyak, "Her zaman belirttiğimiz bir konu var; bir yerde huzur olacaksa, başarı olacaksa bu sadece Emniyet personelini çalışması mümkün değildir. Hem halkımızın, hem sivil toplum kuruluşlarının desteği ile bir şeylerin olması mümkündür. Bize verilecek destek çok büyük önem arz ediyor. Toplumun sorunlarını masaya yatırılması, hep birlikte hareket edilmesi hem bugün ve hem de gelecek için birlikte planlamaların yapılması ancak sizlerin desteği ile mümkün olacaktır. Desteğiniz için teşekkür ediyorum. Malatya potansiyeli olmaya ve bölge lideri olmaya aday bir il. Bu anlamda hem ekonomik hareketlilik, hem sosyal hareketlilik, diğer illerden ve köylerden göç alıyor. Bu nedenle burada huzurun korunması ve devam ettirilmesi, yeni gelen nesillerin ve dışarıdan gelen vatandaşlarımızın bu ile uyum sağlaması, ancak sizlerin bu ortamı oluşturmasıyla mümkün. Bu anlamda hep birlikte gayret göstereceğiz" ifadelerini kaydetti.

Uluayak ve Ticaret Borsası yönetimi bir süre sohbet ederek, fikir alışverişinde bulundu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Malatya Ticaret Borsasından Emniyet Müdürü Uluayak'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement