TİKA, Uzman Yardımcısı Alacak - Son Dakika
Güncel

TİKA, Uzman Yardımcısı Alacak

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı, sözlü giriş sınavı ile TİKA Uzman Yardımcısı alacağını duyurdu.

03.09.2014 09:58  Güncelleme: 10:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı'na(TİKA), sözlü giriş sınavı ile Genel İdari Hizmetleri sınıfı 9'uncu derece kadrolara atanmak üzere TİKA Uzman Yardımcısı alınacak. Müracaatlar 15 Eylül 2014 tarihinde başlayacak olup, 30 Eylül 2014 tarihinde sona erecek.

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan sınav duyurusuna göre, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığına sözlü giriş sınavı ile Genel İdari Hizmetleri sınıfı 9'uncu derece kadrolara atanmak üzere TİKA Uzman Yardımcısı alınacak. Müracaatlar 15 Eylül 2014 tarihinde başlayacak olup, 30 Eylül 2014 tarihinde sona erecek.

Giriş sınavı 13 Ekim-17 Ekim 2014 tarihleri arasında TİKA Başkanlığı Atatürk Bulvarı Ulus/Ankara adresinde yapılacak. TİKA Başkanlığında sözleşmeli olarak çalıştırılacak personel ile ilgili "Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığında Çalıştırılacak Sözleşmeli Personel Hakkında Hizmet Sözleşmesi Esasları" uygulanacak. TİKA Uzman Yardımcılığı giriş sınavı için başvurular 15 Eylül 2014 tarihinde başlayıp, 30 Eylül 2014 günü mesai saati bitimine (saat 18.00) kadar yapılabilecek.

Başvurular, elektronik ortamda http://www.tika.gov.tr web adresinde bulunan sınav linki veya doğrudan http://sinav.tika.gov.tr web adresinden istenen bilgilerin eksiksiz olarak doldurulması ve istenen belgelerin başvuru tarihi bitimine kadar TİKA Başkanlığı Atatürk Bulvarı Ulus/Ankara adresine şahsen, elden veya posta yolu ile iletilmesi ile yapılacak. Postadaki gecikmeler ve ilanda belirtilen son başvuru tarihi mesai bitimine kadar yapılmayan başvurular dikkate alınmayacak.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel TİKA, Uzman Yardımcısı Alacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement