Tıp Fakültesi'ne Basketbol ve Mini Futbol Sahası Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Tıp Fakültesi'ne Basketbol ve Mini Futbol Sahası Yapıldı

Tıp Fakültesi\'ne Basketbol ve Mini Futbol Sahası Yapıldı

Adapazarı Belediyesi Fen İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü’nden sorumlu Başkan Yardımcısı Rıdvan Özüm, Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi bahçesinde yapılan basketbol ve çevre düzeni çalışmasını inceledi.

16.11.2015 13:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adapazarı Belediyesi Fen İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü'nden sorumlu Başkan Yardımcısı Rıdvan Özüm, Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi bahçesinde yapılan basketbol ve çevre düzeni çalışmasını inceledi.

Korucuk' ta bulunan Tıp Fakültesi bahçesinde çevre düzeni ve basketbol sahası çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Yardımcısı Rıdvan Özüm, " Fakülte bahçesinde öğrencilerimizin ders dışında dinlenmeleri için bir ortamları bulunmuyordu. Tıp Fakültesi Hocaları ve öğrencilerimizin daha güzel ortamda dinlenmelerini sağlamak amacıyla fakülte çevresindeki belli bir mesafedeki orman alanını açarak Basketbol ve Mini Futbol Sahası çalışmamızı tamamladık. Kısa bir süre içerisinde çimlenme, oturma alanları ve piknik alanı çalışmalarımızı da bitirerek Tıp Fakültemizin hizmetine sunacağız." dedi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tıp Fakültesi'ne Basketbol ve Mini Futbol Sahası Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement