Tiyatro Sezonu Başlıyor - Son Dakika
Yerel

Tiyatro Sezonu Başlıyor

Tiyatro Sezonu Başlıyor

Sahnelerde yeni sezon başladı.

30.09.2014 12:59

Sahnelerde yeni sezon başladı. Mamak Belediyesi Kent Tiyatrosu yeni sezonun ilk turunda 3 oyunla 18 Ekim'den itibaren sanatseverlerle buluşacak. Yeni sezonun hazırlıklarına başlayan Kent Tiyatrosu, Kenan Olpak yönetiminde çocuklar için hazırladıkları "Çocuklara Masallar" adlı oyunu tiyatroseverlerle buluşturmaya hazırlanıyor. Bir saat süren oyunda seyirci konumundaki çocuklar hikayenin bir parçası olarak sahnede rol alarak oyuna dahil olacak. Bu sezon Mamaklıları tiyatronun çok önemli eserleriyle buluşturacaklarını kaydeden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Ortaya koyduğumuz sanatsal etkinlikleri yalnızca senenin belli zamanlarıyla sınırlandırmıyoruz. Yeni sezonda birbirinden güzel oyunlarımız var. Sanatın tüm güzelliklerini Mamak Kültür Merkezi'mizde icra etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Tiyatro da bu güzelliklerden biridir. Tiyatroseyirciyle güzeldir, tiyatronun olmazsa olmazı seyircidir. Tüm tiyatroseverleri oyunlarımızı izlemeye davet ediyorum" dedi.

YENİ SEZONDA ÜÇ OYUN

Perdelerin açılmasına sayılı günler kala prova çalışmalarını hızlandıran Kent Tiyatrosu oyuncuları, yeni sezonda seyircilere yine renkli ve eğlenceli oyunlar sunacaklarını söyledi. Sahnelerde doğal halleriyle oldukça renkli görüntüler oluşturan sanatçılar, provaların en heyecanlı döneminde olduklarını kaydetti. "Töre", "Çocuğum" ve "Çocuklara Masallar" adlı oyunlar Kent Tiyatrosu'nun ilk turdaki yeni sezon oyunlarından.

Mamak Belediyesi Konservatuarı Tiyatro Bölümü Başkanı Kenan Olpak, "Geçen yıl binlerce Mamaklıyı tiyatroyla buluşturduk. Yeni sezona oldukça iddialı bir şekilde hazırlanıyoruz. Kent tiyatrosu olarak yalnızca Mamaklıları değil tüm Başkentlileri tiyatroyla buluşturuyoruz. Yıl içerisinde birçok resmi kurum ve kuruluşlardan gelen talep doğrultusunda gösteri düzenliyoruz" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tiyatro Sezonu Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement