Tofaş Mali Direktörlük Görevine Yeni Atama - Son Dakika
Güncel

Tofaş Mali Direktörlük Görevine Yeni Atama

Tofaş'ın Mali Direktörlük (CFO) görevine 20 yıldır Fiat Chrysler Automobiles'de (FCA) çeşitli görevlerde bulunan Stefano Reganzani getirildi.

16.04.2015 15:24

Tofaş'ın Mali Direktörlük (CFO) görevine 20 yıldır Fiat Chrysler Automobiles'de (FCA) çeşitli görevlerde bulunan Stefano Reganzani getirildi.

Tofaş'dan yapılan açıklamaya göre, Tofaş'ın CFO'su Cengiz Eroldu'nun bu yılın ocak ayında Tofaş Üst Yöneticisi (CEO) olarak atanmasının ardından boşalan CFO görevine 20 yıldır Fiat Chrysler Automobiles (FCA)'de çeşitli görevlerde yer alan Stefano Reganzani getirildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Eroldu, Reganzani'nin alanında derin uzmanlığının bulunduğunu, uzun yıllardan bu yana birlikte çalıştıklarını belirterek, "Tofaş'a çok büyük katkılar sağlayacağına inanıyor, kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Meslek hayatına 1991 yılında Unilever İtalya'da başlayan Tofaş yeni CFO'su Reganzani, 1995 yılından bu yana FCA çatısı altında çeşitli görevlerde yer aldı.

2013 yılına kadar finans biriminde farklı kademelerde görev yapan Reganzani, 2013 yılından bu yana İş Geliştirme ve Yatırımlar Kontrol Yöneticisi olarak görev aldı. Reganzani, dün itibarıyla Tofaş'ın yeni Mali Direktörü (CFO) olarak atandı.

1965 doğumlu olan ve Universita Commerciale "Luigi Bocconi" İşletme Bölümü'nden 1990 yılında mezun olan Stefano Reganzani, İngilizce, Fransızca, Portekizce ve Almanca biliyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tofaş Mali Direktörlük Görevine Yeni Atama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement