TOFD – İSPARK İşbirliği ile Engeller Aşılacak - Son Dakika
Güncel

TOFD – İSPARK İşbirliği ile Engeller Aşılacak

İSPARK Genel Müdürü Mehmet Çevik, Genel Müdür Yardımcısı Nurettin Korkut ve beraberinde kurum yetkilileri Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği'ni (TOFD) ziyaret etti.

19.03.2015 15:13

TOFD Genel Başkanı Ramazan Baş ve gönüllüler tarafından karşılanan İSPARK heyeti dernek çalışmaları hakkında bilgi aldı ve birlikte yapılabilecek ortak projeler ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. Genel Müdür Mehmet Çevik ve beraberindeki heyet, omurilik felçli üyeler ile yakından ilgilenirken dernek bünyesinde oluşturulan Grafik – Tasarım ve Tekstil Atölyelerini gezdi. El emeği çalışmaları ve ortaya çıkartılan ürünleri inceleyen yetkililer yapılan çalışmaları takdir ederken, İSPARK' ın sipariş ettiği ve her araçta bulunması gereken boyunlukları hazırlayan engelli çalışanlara teşekkür etti.

Dernek Genel Başkanı Ramazan Baş ve dernek yetkilileri ile yapılan toplantı sonrasında İSPARK otoparklarında plastik kapak toplama üniteleri oluşturulmasına, "Derinliğini Bilmediğiniz Sığ Sulara Balıklama Atlamayın!" projesinin tanıtımı için ortak çalışmalar yapılmasına ve İSPARK otoparklarındaki engelli alanlarının doğru kullanılması için ortak çalışmaları yapılması hususunda görüş birliğine varıldı.

Geliştirdiği sosyal projeler ile kent hayatına ve sosyal yaşama katkı sağlamayı hedeflediklerini belirten Çevik; "Omurilik Felçlileri Derneği'ne yapmış olduğumuz ziyaret ile birlikte yapabileceğimiz birçok proje için önemli adımlar attık. İSPARK olarak otoparklarımızda ve geliştirdiğimiz projelerde engelli vatandaşlarımızın önceliklerine her zaman hassasiyet gösterdik bundan sonra daha da önemli adımları birlikte atacağız." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel TOFD – İSPARK İşbirliği ile Engeller Aşılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement