Toivonen Bedavaya Gitmedi - Son Dakika
Spor

Toivonen Bedavaya Gitmedi

Toivonen Bedavaya Gitmedi

Bir süredir Beşiktaş ve Trabzonspor’un gündeminde olan İsveçli yıldız Ola Toivonen için, kulübü PSV, Ligue 1 takımlarından Rennes ile anlaştı.

20.01.2014 21:01

Devre arası transfer döneminde Beşiktaş'ın Ronaldinho'dan sonra en fazla gündemini meşgul eden 27 yaşındaki İsveçli oyuncu Ola Toivonen, Rennes kulübüne çok yakın. Eindhoven şehrinin yerel gazetesi Eindhovens Dagblad'ın haberine göre PSV ve Rennes 2, milyon euroluk bonservis bedeli üzerine anlaştılar. İş, Toivonen ile Fransız kulübünün arasındaki ufak pürüzleri halletmesine kalmış durumda.

Toivonen 2009 yılında Malmö kulübünden 4 milyon euro karşılığında transfer edilmişti.  2013 yaz aylarında Norwich City'den 5,7 milyon Euroluk bir teklif alan PSV İngiliz kulübüyle anlaşmış ancak Toivonen, daha iyi bir teklif almak için beklemeyi tercih etmişti. Norwich de bunun üzerine Galatasaray'dan Johan Elmander'i kiralamıştı. Toivonen bu hatası sebebiyle hem kulübüne daha az para kazandırmış, hem de daha aşağı seviyede bir lige gitmiş olacak. Rennes Ligue 1'de 15. sırada bulunuyor.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Toivonen Bedavaya Gitmedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement