Tokat Atarak Ölüme Sebep Olmaya 5 Yıl Hapis - Son Dakika
Güncel

Tokat Atarak Ölüme Sebep Olmaya 5 Yıl Hapis

Tokat Atarak Ölüme Sebep Olmaya 5 Yıl Hapis

Samsun’da tokat atarak bir kişinin ölümüne sebep olduğu iddiasıyla tutuklanan genç, 5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

18.06.2015 15:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'da tokat atarak bir kişinin ölümüne sebep olduğu iddiasıyla tutuklanan genç, 5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Olay, İlkadım ilçesi Cedit Mahallesi Çimenli Caddesi ile Bor Sokağı'nın kesiştiği yerde yaklaşık 6 ay önce meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, gemilerde çalıştığı öğrenilen ve İstanbul'dan Samsun'daki ailesinin yanına izne gelen 2 çocuk babası Namık Yüksel (48), arkadaşları ile birlikte Fuariçi'nde bulunan bir gazinoya giderek burada birlikte içki içip eğlendi. Arkadaşı ile birlikte taksi tutup evine gitmek isteyen Namık Yüksel'in içinde bulunduğu taksiye gazino çalışanı 35 yaşındaki Mahmut K. de bindi. Namık Yüksel'in evinin yanına gelindiği bir sırada taksi ücreti yüzünden tartışma çıktığı iddia edildi. Bu sırada taksiden inen Namık Yüksel ile gazino çalışanı Mahmut K. arasında tartışma çıktı. Mahmut K.'nin tokat attığı Namık Yüksel, sokak ortasında yere düştü. Kanlar içinde kalan ve dişleri kırılan Namık Yüksel, 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılmak istenirken yolda hayatını kaybetti.

Olayla ilgili polis tarafından yakalanarak tutuklanan Mahmut K.'nin yargılanması sona erdi. Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün görülen davanın son duruşmanda Adli Tıp Kurumu'ndan gelen Namık Yüksel'in ölümüyle ilgili rapor okundu. Adli Tıp raporuna göre Namık Yüksel'in ölümünde darp sonucu oluşan ve yara düşmeden kaynaklanan yaralanmadan kaynaklanmadığı, olay sırasında kalp krizi geçirdiği için öldüğü ortaya çıktı. Yüksel ailesi, sanıktan şikayetçi olduklarını belirterek cezalandırılmasını istediler. Mahmut K. ise "Özgünüm. Kimseyi kıran bir insan değilim. Öldürmek kastım yoktu" dedi.

Mahkeme heyeti Mahmut K.'yi ölüme sebebiyet vermek suçundan 5 yıl hapis cezasına çarptırarak tutukluluk halinin devamına karar verdi. Ölen Namık Yüksel'in yakınları karara tepki gösterdiler. Yüksel ailesi adliye koridorlarında "Adalet istiyoruz" diye haykırdılar.

Eşinin parasının alındığını ve kasıtlı öldürüldüğünü ileri süren Birsen Yüksel (45), 5 yıl hapis cezasının az olduğunu ifade ederek karara tepki gösterdi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tokat Atarak Ölüme Sebep Olmaya 5 Yıl Hapis - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement