Tokat Bakkallar Manifaturacılar ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Tunç Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Tokat Bakkallar Manifaturacılar ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Tunç Açıklaması

"Küçük esnaf ve sanatkarın devlet tarafından kollanması desteklenmesi lazım bu bizim anayasal hakkımız"

12.12.2014 16:06

Tokat Bakkallar Manifaturacılar ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı İhsan Tunç, "Küçük esnaf  ve sanatkarın devlet tarafından kollanması desteklenmesi lazım bu bizim anayasal hakkımız" dedi.

Tunç, oda binasında düzenlediği basın toplantısında, bu yasa tasarısına tüm kamuoyunun destek vermesi gerektiğini söyledi.

Son günlerde AVM'lerin pazar günleri kapatılması ve akşam kapanışlarının erken saatlere çekilmesinin konuşulduğunu anlatan Tunç, "AVM'lerin sadece pazar günleri kapatılması, akşam kapanma saatlerinin 8 buçuğa çekilmesi Tokat ekonomisine büyük zarar vereceğinden bahsediliyor. Siz neden bahsediyorsunuz arkadaşlar? Eğer pazar günleri kapanırsa AVM Tokat ekonomisine zarar veriyor da haftanın 7 günü kapalı olan sadece kahveye gazinoya gitmeyim diye dükkanların açılması zarar vermiyor mu? Küçük esnaf  ve sanatkarın devlet tarafından kollanması desteklenmesi lazım bu bizim anayasal hakkımız. Bu yasa ile Tokat ekonomisi kötü değil aksine daha da iyileşecektir. Tüm kamuoyunun bu konuda duyarlı olup bu kanuna destek vermesi gerekir" diye konuştu. - Tokat

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tokat Bakkallar Manifaturacılar ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Tunç Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement