Tokat Belediye Plevnespor Kulübü Başkanı Eroğlu Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Tokat Belediye Plevnespor Kulübü Başkanı Eroğlu Açıklaması

Erkekler Voleybol 1. Lig ekiplerinden Tokat Belediye Plevnespor, hafta sonu sahasında yapacağı Maliye Milli Piyango maçından galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.

17.11.2015 10:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erkekler Voleybol 1. Lig ekiplerinden Tokat Belediye Plevnespor, hafta sonu sahasında yapacağı Maliye Milli Piyango maçından galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.

Kulüp başkanı Eyüp Eroğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta deplasmanda yaptıkları karşılaşmada Fenerbahçe'ye karşı 3-2 kaybettiklerini hatırlattı.

Maça iyi başladıklarını belirten Eroğlu, "Maçta ilk iki seti alarak 2-0 öne geçtik ama bu avantajı kullanamayarak karşılaşmadan 3-2 mağlubiyetle ayrıldık. Fenerbahçe güçlü bir takım. Maça gelerek bizi destekleyen taraftarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Eroğlu, bu hafta sonu da sahalarında Maliye Milli Piyango ile karşılaşacaklarını dile getirerek, şöyle konuştu:

"Maliye Milli Piyango maçının hazırlıklarına başladık. Takımımız maça günde çift antrenman yaparak hazırlanıyor. Zor bir karşılaşma olacak. Taraftarlarımızı da maça bekliyoruz. Taraftarlarımızın desteği ile kazanmayı hedefliyoruz. Bu maçta alacağımız galibiyetle Fenerbahçe mağlubiyetini unutturmak istiyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tokat Belediye Plevnespor Kulübü Başkanı Eroğlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement