Tokat Kazada Ölen İşçiler Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Tokat Kazada Ölen İşçiler Toprağa Verildi

Tokat Kazada Ölen İşçiler Toprağa Verildi

Kazada ölen işçiler toprağa verildiTokat'ta dün refüjdeki su tahliye kanalında temizlik çalışması yaptıkları sırada, kontrolden çıkan hafif ticari aracın çarpması sonrası hayatını kaybeden Karayolları'na bağlı taşeron firmada çalışan işçiler 29 yaşındaki Emre Eser ile 34 yaşındaki Hakan Yassıtaş, son yolculuklarına uğurlandı.

25.06.2016 15:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kazada ölen işçiler toprağa verildi

Tokat'ta dün refüjdeki su tahliye kanalında temizlik çalışması yaptıkları sırada, kontrolden çıkan hafif ticari aracın çarpması sonrası hayatını kaybeden Karayolları'na bağlı taşeron firmada çalışan işçiler 29 yaşındaki Emre Eser ile 34 yaşındaki Hakan Yassıtaş, son yolculuklarına uğurlandı.

Tokat- Turhal karayolu, Karayolları İl Müdürlüğü 74'üncü Şubesi yakınlarında dün meydana gelen kazada, Turhal'dan Tokat yönüne giden Yahya Aktaş yönetimindeki 60 TL 303 plakalı hafif ticari araç, bir anda kontrolden çıkarak, refüjdeki su tahliye kanalında temizlik çalışması yapan Karayolları'na bağlı taşeron firmada çalışan işçilere çarptı. Kazada, Emre Eser ile Hakan Yassıtaş hayatını kaybederken, 41 yaşındaki Süleyman Güler ve 26 yaşındaki Mikail Bölükbaşı ise yaralandı.

AYNI CAMİDEN UĞURLANDILAR

Kaza da hayatını kaybeden Emre Eser ile Hakan Yassıtaş'ın cenazeleri Tokat Devlet Hastanesi morgundan alınarak, Ali Paşa Cami'ne getirildi. Burada öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazına Vali Cevdet Can ile Eser ile Yassıtaş'ın yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Talihsiz iki işçinin tabutuna Türk Bayrağı konuldu. Kılınan cenaze namazının ardından cenazeler toprağa verilmek üzere Şeyhi Şirvani Mezarlığı'na götürüldü. Bu arada aynı kaza da yaralanan işçilerden Mikail Bölükbaş ile Süleyman Güler'in tedavisi ise devam ediyor. Kazanın ardından kaçan daha sonra ise Turhal'da polise teslim olan sürücü Yahya Aktaş'ın ise tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tokat Kazada Ölen İşçiler Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement