Tokatspor'da Galibiyet Sevinci - Son Dakika
Spor

Tokatspor'da Galibiyet Sevinci

Tokatspor\'da Galibiyet Sevinci

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Tokatspor Kulübü Basın Sözcüsü Cengiz Demir, Pendikspor maçını kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

14.04.2014 10:15  Güncelleme: 10:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Tokatspor Kulübü Basın Sözcüsü Cengiz Demir, Pendikspor maçını kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Demir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün sahalarında karşılaştıkları Pendikspor'u 2-1 yendiklerini anımsattı.

Maçın zor geçtiğini belirten Demir, "Pendikspor ligde üst sıralarda yer alan bir takım. Maçın zor geçeceğini biliyorduk. Ona göre hazırlıklarımızı yaptık. Maça da iyi başladık. İyi mücadele ortaya koyduk. Oyuncularımı kutluyorum" dedi.

Tokatspor'un zor dönemler geçirdiğini ifade eden Demir, şöyle konuştu:

"Teknik heyet ve futbolcu kardeşlerim ellerinden gelen gayreti gösterdiler. Üç haftadır şanssız bir biçimde galip gelemiyorduk. En son sahamızda Tarsus İdman Yurdu'nu 3-2 yenmiştik. Takımımız Pendikspor'u yenerek 3 haftalık galibiyet hasretine son verdi. Pendikspor maçını kazandığımız için mutluyuz. Maça gelerek takımımızı destekleyen tüm taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Takımımız hafta sonu deplasmanda karşılaşacağımız Turgutluspor maçının hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla başlayacak." - Tokat

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Tokatspor'da Galibiyet Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement