Tokatspor, Galatasaray Maçından 240 Bin TL Gelir Elde Etti - Son Dakika
Spor

Tokatspor, Galatasaray Maçından 240 Bin TL Gelir Elde Etti

Tokatspor, Galatasaray Maçından 240 Bin TL Gelir Elde Etti

Tokatspor Kulübü Basın Sözcüsü Cengiz Demir, Galatasaray maçından Tokatspor'un kasasına 240 bin TL girdiğini söyledi.

07.02.2014 17:04  Güncelleme: 17:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokatspor Kulübü Basın Sözcüsü Cengiz Demir, Galatasaray maçından Tokatspor'un kasasına 240 bin TL girdiğini, kupa maçlarından elde edilen toplam gelirin ise 740 bin TL olduğunu söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'nda mücadele eden Tokatspor'un bilet satışı ve iddia gelirlerini Basın Sözcüsü Cengiz Demir açıkladı. Gaziosmanpaşa Stadyumu'nun uzun yıllardır bu şekilde kalabalık taraftar görmediğini belirten Demir, "Takımımız Galatasaray'a karşı iyi bir mücadele verdi. Ziraat Türkiye Kupası'ndan, Tokatspor'un kasasına toplamda 740 bin TL TFF tarafından tahakkuk ettirildi. Bu 590 bin TL'nin tamamı elimize geçmeden federasyona olan borçlarımıza, transfer yasağımıza, kişilere olan borçlarımıza ve daha önceki dönemlerden kalan futbolcu alacaklarına karşılık kulüp kasasına girmeden federasyona aktarıldı. Bunun ötesinde kupada iddia gelirlerinden 150 bin TL tekrar adımıza tahakkuk ettirildi. Bu da maliye ve SSK borçlarımıza kesildi. Toplamda 740 bin TL'den bir kuruş kasamıza girmeden borçlarımıza kesildi. Daha önceden de ödediğimiz 1 milyon TL' bir rakam var. Federasyona ve kişilere olan borçlarımızın yüzde 90'ı bitti diyebiliriz. Bu anlamda kulübümüz alacaklılara karşı güçlenmiş oldu" dedi.

Galatasaray maçından Tokatspor'un 200 bin TL'ye yakın bilet geliri olduğunu ifade eden Demir, yaklaşık 40 bin TL de iddia gelirleri olduğunu kaydetti.

7 YENİ TRANSFER

Öte yandan Tokatspor, Siirtspor'dan Kaleci Samed Akınay, Şanlıurfaspor'dan Engin Aktürk, Ankaraspor'dan Metin Çakmak, Bozüyükspor'dan Abdullah Eryılmaz, Bugsaşspor'dan Emin Yalın, Emre Aktaş, Oğuz Özden'i renklerine bağladı. Ankaraspor'dan Metin Çakmak'ın kiralık, diğer futbolcuların ise bonservisiyle alındığını vurgulayan Demir, "Ayrıca daha önceden de Eyüpspor'dan Güven Güneri, Eskişehirspor'dan Gökhan Köseoğlu ile Akhisar Belediyespor'dan Bekir Öztürk transfer edildi" diye konuştu. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Tokatspor, Galatasaray Maçından 240 Bin TL Gelir Elde Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement