Tokatspor Teknik Direktörü Özgen Açıklaması - Son Dakika
Spor

Tokatspor Teknik Direktörü Özgen Açıklaması

Tokatspor Teknik Direktörü Özgen Açıklaması

"İç transferi en kısa zamanda bitirip dış transfere yöneleceğiz.

02.07.2014 17:29

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Tokatspor'un teknik direktörü Ferruh Özgen, "İç transferi en kısa zamanda bitirip dış transfere yöneleceğiz. Amacımız, iyi bir takım kurmak" dedi.

Tokatspor'un altyapısına genç yetenekleri kazandırmak için Uzunburun mevkisindeki sentetik çim sahada gerçekleştirilen seçmeleri izleyen Özgen, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Göreve gelir gelmez yönetimle seçmeler belirledik. Çevre il ve ilçelerden genç ve yetenekli futbolcuları kulübümüze davet ettik ve burada denemek istedik. Bu davetimize bayağı bir katılım var. Bu şeçmelerden birkaç kardeşimizi seçeriz ve ilerleyen yıllarda takımın vazgeçilmezi olurlar. Ben, bu seçmelerin Tokatspor için çok iyi olacağını düşüyorum. Seçmeler birkaç gün sürecek" diye konuştu.

Transfer çalışmalarının sürdürdüğünü ifade eden Özgen, "Yönetim kurulu, sözleşmesi biten oyuncuları Tokat'a davet ederek görüşüyor. Tokatspor olarak iç transferi en kısa zamanda bitirip dış transfere yöneleceğiz. İç transferde alacağımız sonuca göre, transfer edeceğimiz oyuncuların sayısı belli olacak. Amacımız, iyi bir takım kurmak" dedi.

Tokatspor Kulübü Başkanı Emin Yılar'ın da izlediği seçmelere yaklaşık 100 sporcu katıldı. - Tokat

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Tokatspor Teknik Direktörü Özgen Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement