Tolga Zengin, Meydan Okudu - Son Dakika
Spor

Tolga Zengin, Meydan Okudu

Beşiktaş'ın eleştirilen kalecisi Tolga Zengin, siyah beyazlıların kaleci transferi girişimiyle ilgili yaptığı yorumda "İlk defa yabancı bir kaleciyle çalışmayacağım." dedi.

08.01.2016 21:00  Güncelleme: 21:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş kaptanı Tolga Zengin, kaleci transferi haberlerinden rahatsız olmadığını söyledi. Yapılan eleştirileri doğal karşıladığını vurgulayan Tolga, sakat sakat oynadığı dönemler olduğunu ifade etti.

"KİM HAKEDERSE O OYNAR"

Beşiktaş'ın tecrübeli kalecisi Tolga Zengin rekabetten korkmuyor. Lig TV'ye açıklamalarda bulunan Tolga, Beşiktaş'ın gündemindeki kaleci transferiyle ilgili, "Onların kararıdır. Ben işimi yaparım. Ben ilk defa yabancı bir kaleciyle çalışmayacağım. Kim hak ederse o oynar" dedi.

TARAFTARA HAK VERDİ

Taraftarın kendisine yönelik eleştirilerini doğal karşılayan Tolga, "Taraftarlar nasıl bizi alkışlıyorlarsa, aynı şekilde üslubu bozmadan eleştiri yapabilir. Bunu çok doğal karşılıyorum. Hakan Şükür'ler, Rüştü'ler de bunlara maruz kaldı" diyerek geçmişten örnekler verdi.

"KİMSEYE İSPATLAYACAĞIM BİR ŞEY YOK"

Tolga Zengin'in Galatasaray maçında sakatlığı nedeniyle oynamaması bazı tartışmaları da beraberinde getirmişti. Deneyimli kaleci eleştirilere, "Benim kimseye ispatlayacağım hiçbir şey yok. Doktorların bana oynama dediği anlarda bile oynadığımı hocam, yönetim bilir" şeklinde cevap verdi. Beşiktaş kaptanı ayrıca soyunma odasındaki konuşmalarını zaman zaman İngilizce yaptığını, bazen de Oğuzhan ve Ersan'ın kendisine tercümede yardımcı olduğunu söyledi.

(Kaynak: NTV Spor)

Tolga Zengin, Meydan Okudu

Son Dakika Spor Tolga Zengin, Meydan Okudu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • akıl hocası: tolga zengin meydan okuyacagına top tutsun 1 1 Yanıtla
  • karakartal: SEVGİLİ TOLGACİYİM.KALECİDE GELEBİLİR BUNLAR NORMAL USULLERDİR.BİZ NİYE GELDİ DEYİL GELAİNDE BU BJK YE GUC OLMASİNİ SAGLAMAK ADİALTİNDA OLAYLARDİR.BU YARİŞ BU YARİŞİN İCERİAİNDE DAHA GUCLU OLUNMALİKİ KAZANAN HEPSİNİZ HEPİMİZ OLACAGİZ.ONEMLİSİ TAKİMİN KAZANCİDİR.İSTERİMKİ SENDAHA ALA OLASİN HRPİNİZ BU YARİŞİ KOŞMALİSİNİZ DEYİLMİ ? 1 0 Yanıtla
  • Tuhaf: Konuşma da iş yap yapacağın iş basit ya fıtbolu bırak ya da başka takıma git 1 0 Yanıtla

Advertisement