Tom's Kitchen'dan Anneler Günü'ne Özel Alternatifler - Son Dakika
Güncel

Tom's Kitchen'dan Anneler Günü'ne Özel Alternatifler

Tom's Kitchen İstanbul, "Afternoon Tea Time" ve "brunch menüsü" ile tüm gün boyunca kusursuz bir Anneler Günü deneyimi sunuyor.

02.05.2016 14:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Her sezon taze lezzetlerle hazırlanan yemekleri ile dikkat çeken Tom's Kitchen, geleneksel İngiliz çay rituelini yanıstan "Çay Saati" (Afternoon Tea Time ) menüsü ve artık hafta içi her gün sunulan zengin brunch menüsü ile Anneler Günü'nde misafirlerine zengin alternatifler sunuyor.

Tom's Kitchen'ın yenilenen brunch menüsü Anneler Günü'nü özel bir kahvaltı ile kutlamak isteyen misafirlere hitap ediyor. Tümü taze lezzetlerle hazırlanan brunch menüsü Türk ve İngiliz klasik kahvaltı lezzetlerinden oluşan geniş bir yelpaze sunuyor. Yoğurt ve sumak ile sunulan, İngiliz esintileri taşıyan menemen, yerel peynir tabağı, eggs benedict ve brioche french toast ön plana çıkan lezzetler arasında bulunuyor.

Akşamüstü keyifli bir Anneler Günü yaşamak isteyen misafirler ise Tom's Kitchen'da "Afternoon Tea Time" menüsünü tercih edebilirler. Geleneksel İngiliz çay saatini Tom's Kitchen'da yeniden hayata geçiren menüde Chelsea bun, çikolatalı ekler, havuçlu tarçınlı muffin, kaymak ve reçelli scones ve antepfıstıklı kek gibi birbirinden lezzetli tatlılar yer alıyor. Dokuz çeşit çay sunan menü dileyenler için prosecco ile birlikte de servis ediliyor.

İngiliz brasserie konseptiyle, sabah kahvaltısından akşam yemeğine kadar geniş alternatifler sunan Tom's Kitchen, lezzet dolu anlara ev sahipliği yapıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tom's Kitchen'dan Anneler Günü'ne Özel Alternatifler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement