Bursa'da Tomruk Yüklü Kamyon Devrildi - Son Dakika
Güncel

Bursa'da Tomruk Yüklü Kamyon Devrildi

Bursa\'da Tomruk Yüklü Kamyon Devrildi

Bursa'da Uludağ etekleri Kadıyayla bölgesinde ormanlık alanda kesilen ağaçları taşıyan kamyon, toprak yolun kayganlaşması sonucu devrildi.

07.08.2014 19:29  Güncelleme: 10:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da Uludağ etekleri Kadıyayla bölgesinde ormanlık alanda kesilen ağaçları taşıyan kamyon, aşırı yağış nedeniyle toprak yolun kayganlaşması sonucu devrildi. Kazada kamyonda bulunan sürücü ile yanında bulunan iki işçi ölümden döndü.

Merkez Yıldırım ilçesi Teferrüç Mahallesi'nden Uludağ Kadıyayla bölgesinde devam eden yol yapım ve ormanlık alandaki ağaçların seyreltilmesi çalışmaları sırasında, kesilen ağaçlardan 15 tonu, Orman Bölge Müdürlüğü tarafından ihale ile İnegöl'de mobilya yapan bir bir firmaya satıldı.

Ormanda kesilen ağaçlar bugün, İdris Uzer'in kullandığı, 16 BG 939 plakalı kamyona yüklendi. İdris Uzer'in kullandığı kamyon, Teferrüş Mahallesi yakınlarında, toprak yolun yağmur nedeniyle kayganlaşması sonucu kontrolden çıkıp yuvarlandı.

Tomrukların yola döküldüğü kazada sürücü ile birlikte kamyonda sıkışan işçilerden, Seyithan Sakur ile Burhan Şener kamyonun ön camının kırılması sonucu dışarıya çıktılar. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri tarafından çağırlan vinç ile yola ve ormanlık alana dağılan tomruklarla kamyon yerinden yüklendi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa'da Tomruk Yüklü Kamyon Devrildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement