Tony Parker Fenerbahçe Maçı Öncesi Konuştu - Son Dakika
Spor

Tony Parker Fenerbahçe Maçı Öncesi Konuştu

Tony Parker Fenerbahçe Maçı Öncesi Konuştu

Fransız yıldız, “4 şampiyonluğum var. Daha fazla şampiyonluk istiyorum ve bu yüzden de basketbol oynamaya devam ediyorum.

11.10.2014 10:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

San Antonio Spurs’ün süper yıldızı Tony Parker, “NBA’in son şampiyonuyuz... Finaller harikaydı. Çalışmalara başladık, en zoru bu başarıyı korumak. Toplamda 4 şampiyonluğum var ama daha fazla şampiyonluk istiyorum. Bu yüzden de basketbola devam ediyorum... Elimden geldiği sürece bu spora devam edeceğim” dedi.

7 senelik hasretin ardından gelen şampiyonluğun anlamlı olduğunu belirten Parker,”Kazanacak çok kupa var, henüz işimiz bitmedi” diye konuştu.

‘İlk oyunun günahı olmaz!’

Bu akşam karşılaşacakları F.Bahçe Ülker’i tanıdığını ve çok ciddi rakip olduğunu belirten Tony Parker, “Alba Berlin’e kaybettiğimiz maç uzun aradan sonraki ilk oyunumuzdu. İlk oyunlar hep zorlu geçer. Bundan sonra daha iyi olacağız” ifadesini kullandı.

F.Bahçe maçının yeni sezon hazırlıkları için önemli olduğunu belirten Parker, ekledi: “İdmanların dozajını artırdık, sürekli kamptayız. Hiçbir adımı kaçırmamaya çalışıyoruz. Finallerdeki başarımızı tekrarlayacağız.”

Green gençlerle

F.Bahçe Ülker-San Antonio maçı öncesi Ülker Smartt’ın Akasya Acıbadem’deki etkinliğinde Danny Green; Goudelock, Hickman, gençlerle potaya atış yaptı.

‘Şampiyonlar’parkeye çıkıyor

NBA Global Games kapsamında, Türkilye Basketbol Ligi Şampiyonlu Fenerbahçe Ülker, kadrosunda Tony Parker, Tim Duncan, Manu Ginobili, gibi dünya yıldızları barındıran NBA’in son şampiyonu San Antonio Spurs’ü ağırlıyor. Dev maç bu akşam 19.00’da Ülker Arena’da oynanacak.

1 yıl daha yaşlandım ama buradayım

Spurs’ün 38’lik delikanlısı Tim Duncan, “Bir yıl daha yaşlandım ama görüyorsunuz yine de buradayım” dedi. Yeni sezona kendini hazır hissettiğini söyleyen Duncan, “Alba’ya kaybettik, F.Bahçe karşısında daha iyi performans sergileyerek işleri yoluna koyacağız” diye konuştu. Duncan, finallerin MVP’si Kahwi Leonard’ı da övdü.

SPURS 3’ÜMÜZDEN OLUŞMUYOR

Ginobili: Takım ben, Duncan ve Parker’dan oluşmuyor.

San Antonio’nun takım oyunu sayesinde başarılı olduğunun altını çizen Manu Ginobili, “Takımımız yalnızca benden, Duncan’dan ya da Parker’dan oluşmuyor. Biz bir takımız ve kazanmamızın asıl sebebi de bu” dedi.

Diyarbakırlı Popovich!

Spurs ile 5 şampiyonluk yaşayan efsane koç Greg Popovich, “İstanbul’a 8-9 kez geldim. D.Bakır’da da bir yıl yaşadım” dedi. Popovich, Diyarbakır’da bir yıl askerlik yapmıştı.

Hürriyet

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Tony Parker Fenerbahçe Maçı Öncesi Konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement