Top Modele, Herkül Dopingi - Son Dakika
Magazin

Top Modele, Herkül Dopingi

Top Modele, Herkül Dopingi

'World Beauty Fitness&Fashion' yarışmasında 'Kas Modeli' branşında birinci olan Ersen Öznesil, İsveç'te oturan Türk asıllı top model Yasemin Chanella ile birlikte çalışmalarını sürdürüyor.

25.09.2016 10:34  Güncelleme: 11:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Londra'da geçen mayıs ayında düzenlenen 'World Beauty Fitness&Fashion' yarışmasında 'Kas Modeli' branşında birinci olan Ersen Öznesil, İsveç'te oturan Türk asıllı top model Yasemin Chanella ile birlikte çalışmalarını sürdürüyor.

TATİL İÇİN BODRUM'A GELDİ

İsveç'in Stockholm kentinde yaşayan Türk asıllı ünlü model 27 yaşındaki Yasemin Chanella, tatil için Bodrum'a geldi. Güzel model, günde 4 saat ağırlık çalışması yaparak formda kalmaya çalışıyor. Chanella'ya bu çalışmalarında, geçen mayıs ayında Londra'da düzenlenen 'World Beauty Fitness&Fashion' yarışmasında 'Kas Modeli' branşında 1'inci seçilen 34 yaşındaki Ersen Öznesil eşlik ediyor. Ramada Otel Fitness Salonu'nda çalışmalarını sürdüren Chanella, şöyle dedi:

GÜNDE 4 SAAT AĞIRLIK

"Ağırlık ve kondisyon çalışması yaparak formda kalabiliyorum. Londra'daki yarışmada Öznesil'i takip etmiştim. Birinci olduğunda bir Türk olarak gurur duydum. Tatil için Bodrum'a geldim. Formda kalabilmek için günde en az 4 saat ağırlık ve fitness çalışması yapıyoruz. Bodrum gerçekten rüya gibi bir şehir. Ancak İsveç'te yeteri kadar tanınmıyor. İlk kez geldiğim Bodrum'un İsveç'te daha iyi tanınması için gayret göstereceğim."

Kaynak: DHA

Son Dakika Magazin Top Modele, Herkül Dopingi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement