Toplum Destekli Polisten Anlamlı Proje - Son Dakika
Yerel

Toplum Destekli Polisten Anlamlı Proje

Toplum Destekli Polisten Anlamlı Proje

Malatya Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ile Atletizm İl Temsilciliği tarafından organize edilen ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından desteklenen, Liseler Arası Atletizm Yarışması’nda 300 genç derece elde etmek için yarıştı.

11.11.2015 16:55

Malatya Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ile Atletizm İl Temsilciliği tarafından organize edilen ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından desteklenen, Liseler Arası Atletizm Yarışması'nda 300 genç derece elde etmek için yarıştı.

"Umudumuz Gençler" sloganıyla yola çıkan Malatya İl Emniyet Müdürlüğü farklı bir projeyi hayata geçirdi. Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü liseli gençleri ilk kez bir araya getirerek, atletizm ve çeşitli sportif branşlarda piste çıkardı.

Gülle atma ve 1500, 400 ve 100 metrede hem bayanlar hem de erkekler için yarışlar düzenleyen İl Emniyet Müdürlüğü, gençlerin yarışma adı altında spora yönelmesi ve kaynaşmasını amaçladı.

İnönü Üniversitesi Atletizm pistinde düzenlenen yarışmalara çok sayıda sporcu, veli, beden eğitimi öğretmeni, sağlık ve emniyet görevlileri katıldı. Hem pistteki yarışlar hem de organizasyonla ilgili bilgiler veren Malatya Atletizim İl Temsilcisi Mahmut Aluçluer, İl Emniyet Müdürlüğüne teşekkür ederek, "Çok önemli bir projeyi hayata geçirdiler. "Umudumuz Gençler" sloganıyla yola çıkılan bir proje. İlk kez böyle bir yarışma yapıldı. 300'ün üzerinde katılım var. Okullarımız, öğrenciler ve beden eğitimi öğretmenleri büyük ilgi gösterdi. Burada yapılacak yarışmalarda hem sporcu seçiyoruz hem de liseli öğrencileri spora teşvik edilmesini sağlamak gayesindeyiz. İnanılmaz sayıda fazla talep aldık. Ama teknik şartlar gereği tüm sporcuları 1 günde yarıştıracak şekilde maksimumum bu sayıyı kabul ettik. Sporcular gülle atma ve atletizmin diğer kategorilerinde yarıştı. Tabi burada asıl amaç birincilik ve derece değil. Gençlerimizi spor sayesinde hayata ne kadar sımsıkı bağlarsak en büyük kazanç o olur" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Toplum Destekli Polisten Anlamlı Proje - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement