Topuk Yaylası'nda İsmail Kartal Fırtınası - Son Dakika
Spor

Topuk Yaylası'nda İsmail Kartal Fırtınası

Topuk Yaylası\'nda İsmail Kartal Fırtınası

Topuk Yaylası'nda dün fırtına gibi esen antrenör İsmail Kartal, yaylayı "Kolay şampiyon olunmuyor, vitesi yükseltin" diye inletti.

17.07.2014 08:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'de futbolculara dayanıklılık çalışmaları, takım ruhunu etkileyecek hedefli oyunlar, denge egzersizleri, laktak testi ve nabız değerlerine göre özel programlar uygulanıyor. Oyuncuların yağ ölçümleri yapılıyor. Futbolcuların bu sezon çok daha fit olması ve geçen yıl yüzde 8.45 olan takım yağ oranının 7.81'e düşmesi teknik heyetin yüzünü güldürdü. Dünkü çalışmada İsmail Kartal fırtınası esti. Kas gruplarına göre antrenman yaptıran Kartal, futbolcuların adeta pestilini çıkardı. "Kolay şampiyon olunmuyor. Geçen sene bunu bir kez daha yaşadık. Herkes vitesi yükseltsin" diyen Kartal bir yandan da, "Dikkatli olun, aman sakatlanmayın" uyarısı yapmaktan da geri kalmadı.

Herkesle ayrı dilden

F.Bahçe'nin 6 dil bilen yeni transferi Diego takımdaki herkesle ayrı bir dilde anlaşıyor. İtalyan kökenli Brezilyalı, İtalyanca ve Portekizce'nin yanı sıra, İngilizce, Almanca, İspanyolca ve Fransızca konuşuyor. Vatandaşı Cristian'la Portekizce, Mehmet Topal'la İspanyolca, Emre'yle İtalyanca, Sow'la Fransızca diyalog kuran sambacı diğerleriyle İngilizce iletişim halinde.

Sabah

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Topuk Yaylası'nda İsmail Kartal Fırtınası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement