Torku Konyaspor-İstanbul Başakşehir Soyunma Odaları - Son Dakika
Güncel

Torku Konyaspor-İstanbul Başakşehir Soyunma Odaları

İstanbul Başakşehir teknik direktörü Abdullah Avcı, iyi oynadıklarını ancak bunu sonuca yansıtamadıklarını galibiyeti kaçırdıkları için üzgün olduklarını söyledi.

18.10.2014 16:39

İstanbul Başakşehir teknik direktörü Abdullah Avcı, iyi oynadıklarını ancak bunu sonuca yansıtamadıklarını galibiyeti kaçırdıkları için üzgün olduklarını söyledi. Torku Konyaspor teknik direktörü Mesut Bakkal da, oldukça kötü oynadıklarını, takımın genelinin vasat bir oyun sergilediğini kaydetti

AVCI, "GALİBİYETİ KAÇIRDIĞIMIZ İÇİN ÜZÜLÜYORUM"

Golsüz berabere biten maç sonrası basın mensuplarının karşısına geçen İstanbul Başakşehir teknik direktörü Abdullah Avcı, stadı yapanları kutlayarak, şunları söyledi:

"Çok güzel bir stad yapmışlar. Emeği geçenleri kutluyorum.  Oynadığı oyunları sonuca yansıtamayan, bugün çıkış noktası arayan, rakibe karşı her türlü oyunu deneyen bir Konyaspor vardı. Maçtan önceki analizlerimizde bunları tespit ettik. Pas, baskı, dönen topa giden, kenar oyunları kuran, çabuk taç kullanan bir rakiple oynadık. Buna uygun olarak bizde belli bir plan ve strateji üzerinde hazırlandık. Oyunun ilk 20 dakikalık bölümünde Hleb'in buluştuğu pozisyonlara cevap veremedik. Taçtan gelen pozisyonlarda kalemizde tehlikeler yaşadık. Ama sonraki bölümlerde rakibi uzun topa iterek düşen topları kazanarak hücum organizasyonları geliştirmeye başladık. Bunu da tamamen doğru uyguladık."

Gol pozisyonlarını değerlendiremediklerini ifade eden Avcı, "6-7 tane net pozisyona girdik. Sadece Visca 4 tane mutlak gol kaçırdı. Bu maçta kazanarak ligde varlığımızı hissettirmek istiyorduk. Oynanılan oyun beni tatmin etti. Deplasmanda alınan 1 puan önemlidir ama bu kadar kaçan pozisyonlar karşısında galip gelemediğimiz için üzüldük. Golsüz bir maç olmasına rağmen keyifli bir karşılaşma oldu. Yarından itibaren önümüzdeki maça hazırlanacağız." dedi.

MESUT BAKKAL, "GENEL OLARAK VASAT BİR OYUN OYNADIK"

İyi oynayamadıklarını belirterek sözlerine başlayan Torku Konyaspor teknik direktörü Mesut Bakkal, "Maçın geneline baktığımızda fazla bir üretkenliğimiz de yoktu. Rakibe oynama alanları verdik. Çok rahat oynamasını sağladık. Rakibin daha net pozisyonları var. Kaya bu hafta sahada kaldığı sürece iyi oynadı. Bizim de ona güvendiğimizi oynadığı oyunla kanıtladı. Bu sevindirici. Vasat oynayan oyuncu sayısı çok fazlaydı." dedi.

Oynanan vasat oyunuk kabul edemediğini belirten Bakkak, "Bu şekildeki pozisyonları verecek, ancak en azından bu kadar vasat oynamayacak. Ben bunu kabul edemiyorum. Devrede de söyledim oyuncularımı en azından kişilikli oynamamızı söyledim. İçerde iki tane beraberliğimiz var. Sakat oyuncularımız çok. Öndeki üretkenliği etkiliyor. Bunun göz ardı edilmemesi gerektiğini düşünmemizi istiyorum. bu kadar vasat oyuncunun olduğu bir yerde aldığımız sonucu da küçümsememem gerekiyor. Ancak hatalarımızı bulacağız. Açık yürekliğimle söylüyorum. Verdiğim net Pozisyonlarda baktım zaman hiç de küçümsenmeyecek bir skor aldık. Hleb, çok net söylüyorum bizim için çok önemli bir oyuncu. İnanılmaz derece bir beklentimiz var. Kötü oynadığı söylenebilir ancak düşlediğimiz istediğimiz oyuncu grubuyla da oynayamadık. Tam takım halinde oynayamadık. Hleb şu aralar kötü. Ama bugün takımın genelinde hepimiz kötüydük." diye konuştu. - Konya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Torku Konyaspor-İstanbul Başakşehir Soyunma Odaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement