Torres: Inzaghi ile Yeniden Doğacağım! - Son Dakika
Spor

Torres: Inzaghi ile Yeniden Doğacağım!

Torres: Inzaghi ile Yeniden Doğacağım!

Milano'ya varan İspanyol yıldızdan iddialı açıklamalar.

30.08.2014 21:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milan'ın yeni transferi İspanyol golcü Fernando Torres, yeni hocası ve efsanevi golcülerden olan Filippo Inzaghi yönetiminde tekrar doğacağına inanıyor.

Cumartesi günü İtalya'ya gelen 30 yaşındaki futbolcu, sağlık kontrolünden geçtikten sonra kendisini 2 seneliğine Milano ekibine bağlayan sözleşmeye imzasını atacak.

Sözleşmesinin bitimine iki yıl kala Chelsea'de tamamen gözden çıkarılan tecrübelü golcüyü İtalyan kulübü 2 seneliğine kiraladı.

Çizmedeki ilk röportajını veren Torres, "Buraya geldiğim için çok mutluyum. Taraftarlar ve yeni takım arkadaşlarımla tanışmak için sabırsızlanıyorum. Dün yeni hocam Inzaghi ile konuşma imkanı buldum. Onunla çalışmak benim için çok büyük bir şans. Ondan öğrenecek çok şeyim var." ifadelerini kullandı.

Milan'ın her zaman büyük hedefleri olduğuna dikkat çeken golcü oyuncu, "Milan zor bir sezonu geride bıraktı. Camiadaki herkes tekrar Şampiyonlar Ligi'ne dönmek istiyor. Ligde bu sezon güzel bir rekabet yaşanacak. Bu formayı giymek büyük bir ayrıcalık ve ben bunun hakkını vermek için elimden geleni yapacağım." dedi.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Torres: Inzaghi ile Yeniden Doğacağım! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement