Tosya'da Yaz Spor Okulları Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Tosya'da Yaz Spor Okulları Sona Erdi

KASTAMONU (AA) – Kastamonu'nun Tosya ilçesinde, 375 öğrencinin katıldığı yaz spor okulları sona erdi.

11.09.2015 10:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KASTAMONU (AA) – Kastamonu'nun Tosya ilçesinde, 375 öğrencinin katıldığı yaz spor okulları sona erdi.

Tosya Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Abdullah Karaaslan, gazetecilere yaptığı açıklamada, 375 öğrencinin katıldığı yaz spor okullarının tamamlandığını söyledi.

Öğrencilerin yaz tatilini en iyi şekilde değerlendirebilmesi için yaz spor okullarının çok önemli olduğunu vurgulayan Karaaslan, şunları kaydetti:

"Düzenli spor yapma alışkanlığı küçük yaştan edinilip bir ömür boyu sürdürülebilir. Gençler,  dinamizmini sporla değerlendirdikleri için alkol ve sigaradan uzak kalırlar. Yediklerine, içtiklerine ve uykularına dikkat ettikleri için de iyi beslenirler. Bu ve benzeri birçok faydalarını göz önüne alarak,  Tosya Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Tosya  Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu işbirliğiyle ilçemizde yaz spor okulları açtık. Okullarımıza basketbolda 110, voleybolda 85, badmintonda 25, tekvandoda 40, futbolda ise 115 öğrencimiz  katıldı. Amacına uygun hizmet eden yaz spor okullarının açılmasında bizlere destek veren  herkese teşekkür ederim."

Karaaslan, yaz spor okullarına katılan öğrencilere forma hediye ettiklerini, gelecek sene daha fazla öğrencinin katılmasını için çalışacaklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tosya'da Yaz Spor Okulları Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement