Tosya Polisinden Hırsızlık Uyarısı - Son Dakika
Yerel

Tosya Polisinden Hırsızlık Uyarısı

Tosya Polisinden Hırsızlık Uyarısı

Tosya İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki görevli polislerin evleri dolaşarak vatandaşları hırsızlıklar vakalarına karşı bilgilendirdiği bildirildi.

04.07.2014 17:05  Güncelleme: 09:33

Müdürlükten yapılan yazılı açıklamada, uygulamanın amacının, vatandaşların evlerinin kapılarını çalanlara "Kim o" demeden açıp açmadığı veya herhangi bir meslek mensubu olduğunu iddia edenlere kimliklerinin sorulup sorulmadığının öğrenilmesi olduğu belirtildi.

Kapının dürbününden bakmadan kimseye açılmaması konusunda uyarılarda bulunulduğu anlatılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Dolandırıcılar, doktor veya başka bir kimlik altında sizleri aldatabilir. Çekinmeden kimliklerini sorun ve 155 Polis hattını arayıp doğrulattırın. Kapınızı çift kilit yaptırın. 'Bir sorununuz olursa bizi arayın' diyenler olursa aramayın. Kısaca, söyledikleri hiçbir şeyin yapmayın. Her şeyden önemlisi sakın evinizin içi hakkında bilgi vermeyin ve evden içeriye sakın almayın."

Açıklamada, polis ekiplerinin, ev ve iş yerlerine hırsızlık olaylarına karşı alınması gereken tedbirleri anlatan broşürler dağıttı bildirildi. - Kastamonu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tosya Polisinden Hırsızlık Uyarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement