Toyota'dan Bir Kez Daha "Kornasız Gün" Çağrısı - Son Dakika
Güncel

Toyota'dan Bir Kez Daha "Kornasız Gün" Çağrısı

Toyota\'dan Bir Kez Daha "Kornasız Gün" Çağrısı

Toyota, "Korna Çalma Huzurumu Çalma" sosyal sorumluluk projesi kapsamında, Lisans Yerleştirme Sınavları'nın yapılacağı 13-14 Haziran ve 20-21 Haziran günlerinde sürücüleri bir kez daha korna çalmamaya davet etti.

10.06.2015 19:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Toyota, "Korna Çalma Huzurumu Çalma" sosyal sorumluluk projesi kapsamında, Lisans Yerleştirme Sınavları'nın yapılacağı 13-14 Haziran ve 20-21 Haziran günlerinde sürücüleri bir kez daha korna çalmamaya davet etti.

Toyota açıklamasına göre, bu yılın başında trafikteki gürültü kirliliğinin önüne geçmek amacıyla başlatılan "Korna Çalma Huzurumu Çalma" projesi kapsamında ilk olarak Yükseköğretime Geçiş Sınavı'nın yapıldığı 15 Mart'ta sürücülere "Kornasız Gün" çağrısı yapıldı.

Proje ile gereksiz yere çalınan korna gürültüsünün yarattığı çevre kirliliğinin önüne geçerek, trafikte sakin ve huzurlu bir ortam sağlamayı hedefleyen Toyota, sürücülerden, Lisans Yerleştirme Sınavları'nın yapılacağı 13-14 Haziran ve 20-21 Haziran günlerinde korna çalmamalarını istedi.

Toyota, aynı zamanda yetkili satıcı ve servislerinde de müşterilerine yönelik bilgilendirici çalışmalar yaparak, konunun önemine dikkati çekiyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Toyota'dan Bir Kez Daha 'Kornasız Gün' Çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement