Toyoto'dan Yıl Sonu Kampanyası - Son Dakika
Güncel

Toyoto'dan Yıl Sonu Kampanyası

Toyoto\'dan Yıl Sonu Kampanyası

Toyota, aralık ayı kampanyası kampsamında 7 bin 500 TL'ye varan indirim, 0 faiz ile kredi uygulaması ve 6 ay taksit erteleme seçenekleri sunuyor.

01.12.2014 12:46  Güncelleme: 12:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Toyota, aralık ayı kampanyası kampsamında 7 bin 500 TL'ye varan indirim, 0 faiz ile kredi uygulaması ve 6 ay taksit erteleme seçenekleri sunuyor.

Toyota açıklamasına göre, Toyota'nın aralık ayı kampanyası Auris için büyük avantajlar sağlıyor. Auris'te 4 bin TL'ye, Auris Touring Sports'ta 5 bin 500 TL'ye varan indirimlere ek olarak 0 faiz ile kredi seçenekleri alıcıları bekliyor.

Yıl sonu kampanyasında, Yaris Hybrid'de lansmana özel 5 bin TL'lik özel indirim devam ederken Verso'da 5 bin 50 TL'ye, Avensis'te 5 bin TL'ye varan, RAV4 2.0 benzinli ve dizel modellerinde de 7 bin 500 TL'lik indirimler yer alıyor.

Yüksek güvenlik özellikleri ve artan donanımlarıyla dikkati çeken Yeni Yaris ise 38 bin 900 TL'den başlayan fiyatlarla, ocak-ekim döneminde perakendede en çok satılan otomobil olan Corolla ise 49 bin 950 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Yeni bir Toyota sahibi olmak isteyenler için avantajlar getiren aralık ayı kampanyasında aynı zamanda yüzde 0,97'den başlayan faiz oranları ve her bütçeye uygun 48 aya varan vade seçenekleri de sunuluyor. Aralık ayı kampanyasıyla Toyota sahibi olanlar, ödemelerine isterlerse 2015 yılının temmuz ayında başlayabiliyor.

2014 yılının son kampanyası olan aralık kampanyasında ayrıca, markası ne olursa olsun eski araçlarını elden çıkarıp yeni bir Toyota almak isteyenler için Toyota Plazalarda "takas" imkanı da bulunuyor. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Toyoto'dan Yıl Sonu Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement