Beşikdüzü'nde Su Gitti, Temizlik Başladı - Son Dakika
Güncel

Beşikdüzü'nde Su Gitti, Temizlik Başladı

Beşikdüzü\'nde Su Gitti, Temizlik Başladı

Beşikdüzü'nde yaşanan sel felaketinde işyerleri suyla dolan, eşyaları ve malzemeleri zarar gören esnaflar, devletten yardım bekliyor.

23.09.2016 15:15  Güncelleme: 15:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşikdüzü'nde su gitti, temizlik başladı (2)

ESNAFLARIN HALİ PERİŞAN

Beşikdüzü'nde yaşanan sel felaketi sırasında işyerleri suyla dolan, eşyaları ve malzemeleri büyük zarar gören esnaflar, devletten yardım bekliyor, kendilerine sahip çıkılmasını istiyor.

İNŞALLAH DEVLET YARALARIMIZI SARAR

İlçede beyaz eşya satışı yapan ve sel felaketi sonrasında iş yerinin çamurla dolduğunu belirten Tunç Cora, daha önce de su baskını yaşadıklarını anlattı, 'Ancak bu kadar etkili olmamıştı. Bu kez dereler taşınca çok çamur geldi. İş yeri çamurla doldu. Bizim gibi birçok esnaf da aynı mağduriyeti yaşıyor. Perişan haldeyiz. İnşallah devleti yaralarımızı sararö dedi.

HALİMİZİ GÖRSÜNLER

Çok zor durumda kaldıklarını anlatan Kuaför Aykut Yalap da, ? İş yeri kullanılamaz hale geldi. En az 10 bin liralık hasar var. Dükkanda her şey gitmiş. Her yer çamur altında, su içinde. Durmaksızın temizliyoruz ama hala daha bitiremedik. Devlet büyükleri halimizi görsünö diyerek yakındı ve destek istedi.

ZARARIMIZ ÇOK

Ayakkabı satıcısı Semra Güdü ile eşi Nedim Güdü de, diğer esnaflar gibi yardım talebinde bulunarak şunları söyledi: "İş yerimizi önce su bastı, ardından da balçıkla kaplandı. Perişan haldeyiz. Bütün ayakkabılar gitti. Çok büyük zararımız var. Devletimiz bizi inşallah mağdur etmez. Bir kolaylık sağlarsa memnun oluruz. Esnaf düşerse burada her şey biter. Hasar tespiti için henüz gelen olmadı."

Bu arada, yağışını kesilmesi sonrasında ilçede hasar tesbit çalışmalarının da başladığı öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Beşikdüzü'nde Su Gitti, Temizlik Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement