Trabzonspor - Akhisar Belediye Maçının Ardından - Son Dakika
Güncel

Trabzonspor - Akhisar Belediye Maçının Ardından

Trabzonspor - Akhisar Belediye Maçının Ardından

Trabzonspor - Akhisar Belediye maçının ardından Ersun Yanal Trabzonspor'un 30 yıllık beklentisi, hedefi var Roberto Carlos Ofsayttan Trabzonspor'un attığı gol oyunun dengesini bozdu Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Trabzonspor'un 30 yıllık hedefi ve beklentisinin olduğunu, bunun da birlikte yürünerek gerçekleştirilebileceğini söyledi.

22.03.2015 20:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor - Akhisar Belediye maçının ardından

Ersun Yanal Trabzonspor'un 30 yıllık beklentisi, hedefi var

Roberto Carlos Ofsayttan Trabzonspor'un attığı gol oyunun dengesini bozdu

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Trabzonspor'un 30 yıllık hedefi ve beklentisinin olduğunu, bunun da birlikte yürünerek gerçekleştirilebileceğini söyledi.

Yanal, Akhisar maçının ardından düzenlenen basın toplantısında, Akhisar Belediyespor karşısında zaman zaman iyi oynayarak kazandıklarını belirterek, Aksiyonları bol bir maçtı. Bugün de farklı bir söylemle birazcık eğlenceli, keyifli bir akşamdı dedi.

Trabzonspor'un 30 yıllık beklentisi, hedefi var diyen Yanal, Birlikte yürünecek bir hedef bu. Tek başına yürünülecek bir hedef değil. Keşke ben tek başıma düğmeye bassam da halledebilsem. Bütün dinamikleri devre soktuğumuzda bu birlikteliği yaşadığımızda başarı olabilecek süreç olduğunu düşünüyorum ifadesini kullandı.

Sakat oyunculardan Deniz Yılmaz'ın aralarına katıldığını ve iyi bir performans ortaya koyduğunu anlatan Yanal, kaleci Onur hariç diğer sakat oyuncuların da milli takım arasında takıma katılarak Galatasaray maçına kadar yetişeceğini düşündüklerini belirtti.

Yanal, dedikodu mekanizmasıyla iş yapmadıklarını ifade ederek, Herkesle birebir konuşuyor, görüşüyoruz. Hiçbir zaman ne medya yoluyla konuşur, mesaj veririm. İhtiyacım olan görüşmeleri karşılıklı oturur konuşurum. Tercih ettiğim bir yol değildir diye konuştu.

Kevin Constant'ın durumuna ilişkin açıklamalarda bulunan Ersun Yanal, Constant kadro dışıdır. Ben kadroda bulunmasını istemiyorum. Bunu çok net defalarca söyledim. Bu konuda herhangi girişim olmadı dedi.

CARLOS OFSAYTTAN TRABZONSPOR'UN ATTIĞI GOL OYUNUN DENGESİNİ BOZDU

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Roberto Carlos, maça iyi başladıklarını belirterek, İlk dakikalarda gol pozisyona girdik Güray ile değerlendiremedik. İlerleyen dakikalarda da pozisyona girdik ama atamadık. Sonra da ofsayttan Trabzonspor'un attığı gol vardı. Bu oyunun dengesini biraz bozdu dedi.

Buna rağmen ikinci yarıda da oyuna hakim olduklarını söyleyen Carlos, Kadir, Vas Te ve Bilal ile gol fırsatlarını değerlendiremedik ama daha etkiliydik. Trabzonspor'u kutlamak gerekiyor diye konuştu.

HAKAN ARIKAN HER MAÇI KAZANMAK İÇİN ÇIKIYORUZ

Trabzonspor'un tecrübeli kalecisi Hakan Arıkan geçtiğimiz hafta aldıkları mağlubiyet için üzgün olduklarını belirterek, Tabi ki mağlup olmayı hiçbir takım istemez. Ama geçtiğimiz hafta yapmak istediklerimizi sahaya yansıtamadık. Bugün ise çok iyi bir performans sergiledik ve çok iyi mücadele ettik. Biz Trabzonspor'uz her maçı kazanmak için sahaya çıkarız. Sezonun ikinci yarısında çok iyi bir performans sergiledik bunu devam ettirmek istiyoruz. Yukarılara doğru tırmanmak istiyoruz dedi.

Trabzonspor'un Akhisar Belediyespor ile oynadığı maçta forma giyemeyen Erkan Zengin, karşılaşmada 3 oyuncu değişikliği hakkı kullanıldıktan sonra yedek kulübesinden ayrıldı. Erkan'ın Ersun Yanal'dan izin alarak sahadan çıktığı ve 18.20'deki uçağa yetişip İsveç Milli Takım kampına gittiği açıklandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzonspor - Akhisar Belediye Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement