Trabzonspor'da Moraller Bozuk - Son Dakika
Güncel

Trabzonspor'da Moraller Bozuk

Trabzonspor\'da Moraller Bozuk

Kulüp basın sözcüsü Aslan: "Trabzonspor ligde en iyi dört ya da beş takımdan birisi olmasına rağmen futbolcuların yeterince efor sarf etmediği kanaatindeyiz" "Şenol Güneş'e teknik direktörlük konusunda yaptığımız teklife olumlu ya da olumsuz cevap henüz gelmedi"

16.02.2014 14:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BURAK ALTUNÖZ - Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Aslan, Trabzonsporlu oyuncuların kaliteli olmalarına rağmen bunu sahaya yansıtamadıklarını söyledi.

Aslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, deplasmanda 2-2 biten Kardemir Karabükspor maçında istenen oyunu sahaya yansıtamadıklarını belirterek, "Trabzonspor ligde en iyi dört ya da beş takımdan birisi olmasına rağmen futbolcuların yeterince efor sarf etmediği kanaatindeyiz. Futbolcularımızın kaliteleri yüksek olmalarına rağmen bunu sahaya yansıtamıyorlar. Savaşmadıkları için rakip takımları baskı altına alamıyoruz ve oyun hakimiyetini kuramıyoruz" diye konuştu.

Takımın bu oyunu nedeniyle taraftarların zaman zaman tepki gösterdiğini ifade eden Aslan, şöyle devam etti:

"Hami hocamızın takımımızın başında ilk maçına çıkacak olmasının motivasyon gücümüzü artıracağını düşünüyorduk. Maçın belirli aşamalarında mücadele gücü, savaş ve azim beklenene yakındı ancak bazı anlarda eski hastalığımız nüksetti ve rakip bize baskı kurdu. Yediğimiz golleri baskı aşamasında kalemizde gördük. Maçta son 15 dakikada futbolcularımız herhalde durumun farkına varıp canlandılar ve beraberliği yakaladık. Son dakikalardaki pozisyonumuz net penaltıydı ama rakibimizin de verilmeyen penaltısı vardı."

-"Artık hakem hatalarının konuşulmasını istemiyoruz"

Takımın iyi futbol oynaması durumunda hakem hatalarının da gündeme gelmeyeceğini vurgulayan Aslan, "Artık hakem hatalarının konuşulmasını istemiyoruz. İyi futbol oynamanız halinde hakemin son dakikada penaltıyı verip vermediği konuşulmayacak. Trabzonspor'un şampiyon olduğu dönemlerde de hakem hataları vardı ama onlara rağmen maç kazanıyorduk. Şimdi de hakem hataları var ama siz ona rağmen kazanmak zorundasınız" ifadelerini kullandı.

-"Hami hocanın performansı önemli"

Mustafa Akçay'ın takımdan ayrılışının ardından teknik direktör arayışlarının devam ettiğini bildiren Aslan, "Hami hocanın önümüzdeki maçlarda göstereceği performans önemli. Şu anda yeni bir hoca takıma gelse bile adapte sorunu nedeniyle zorlanacaktır. Dolayısıyla Hami hoca takımda bir süre aktif rol alacak. Bu süre içerisinde istenen performansı gösterirse teknik direktörlük durumu ona göre netlik kazanacak" dedi.

-" Şenol Güneş'den bir henüz cevap gelmedi"

Trabzonspor Kulübü'nün teknik direktör arayışı kapsamında Şenol Güneş'e teklif götürüldüğünü dile getiren Aslan, şunları kaydetti:

"Şenol Güneş'e teknik direktörlük konusunda yaptığımız teklife olumlu ya da olumsuz cevap henüz gelmedi. Ondan gelecek cevaba göre teknik direktörlük konusunda bir netlik oluşacak. Arayışlarımız sürüyor ancak önümüzde çok önemli bir Juventus maçı var. Bu konu hakkında da fazla konuşarak futbolcuların bu önemli dönemde motivasyonlarının bozulmasını istemiyoruz. Kulübün başında hangi antrenör olursa olsun Trabzonspor gibi büyük bir takımın futbol kalitesini her şekilde göstermesi gerekiyor." - Trabzon

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Trabzonspor'da Moraller Bozuk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement