Trabzonspor'da Sakat Oyuncuların Son Durumu - Son Dakika
Spor

Trabzonspor'da Sakat Oyuncuların Son Durumu

Trabzonspor Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Prof. Dr. Asım Örem, sakat ve hasta oyuncularla ilgili olarak yaptığı açıklamada, Cardozo, Güray, Mehmet Ekici ve Okay’ın tedavilerine devam edildiğini ve Muhammet Demir’in de tedbir amaçlı olarak bugün antrenmana çıkmadığını açıkladı.

13.02.2016 15:43

Trabzonspor Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Prof. Dr. Asım Örem, sakat ve hasta oyuncularla ilgili olarak yaptığı açıklamada, Cardozo, Güray, Mehmet Ekici ve Okay'ın tedavilerine devam edildiğini ve Muhammet Demir'in de tedbir amaçlı olarak bugün antrenmana çıkmadığını açıkladı.

Asım Örem'in Trabzonspor Kulübü'nün resmi internet sitesinde yer alan açıklamasında, "Gribal enfeksiyonu devam eden oyuncumuz Musa Nizam, bugün takımdan ayrı olarak salonda güç ve dayanıklılık antrenmanı gerçekleştirdi. Dün yapılan antrenmanda sakatlanarak oyundan çıkan Muhammet Demir bugün yapılan kontrollerin ardından tedbir amaçlı antrenmana çıkartılmamıştır. Yarın yapılacak kontrol sonrasında maç kadrosuna alınıp alınmayacağına karar verilecektir. Cardozo, Güray, Mehmet Ekici ve Okay'ın sakatlıkları ve tedavileri devam etmektedir" ifadelerini kullandı. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Trabzonspor'da Sakat Oyuncuların Son Durumu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement