Trabzonspor, Galatasaray Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor - Son Dakika
Spor

Trabzonspor, Galatasaray Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Trabzonspor, Galatasaray Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

09.04.2015 14:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik direktör Ersun Yanal yönetimindeki antrenmanda koşu sonrası 4 takım halinde yarım sahada çift kale turnuva düzenlendi. Oldukça çekişmeli geçen dörtlü turnuva sonucunda Erkan Zengin'in kırmızı takımı 2 galibiyet ve 1 beraberlikle birinci olurken, Soner'in beyaz takımı 2 galibiyet ve 1 mağlubiyetle ikinci, Aykut'un mavi takımı 1 galibiyet ve 1 beraberlikle üçüncü, Özer'in yeşil takımı ise 3 mağlubiyetle sonuncu oldu. Erkan Zengin'in şampiyon olan takımında Deniz Yılmaz, Hakan Arıkan, Uğur Demirok, Ferhat Yazgan ve Medjani yer aldı. Turnuvada Erkan ve Deniz Yılmaz attıkları yedişer golle dikkat çekti.

Bordo-mavililerin antrenmanına sakatlığı bulunan Aytaç Kara ile izinsiz olarak antrenmana çıkmayan Constant katılmadı. Hafif sakatlıkları nedeniyle salonda çalışan Bosingwa ve Onur'un katılmadığı antrenmanda sakatlıktan yeni çıkan Belkalem ise takımdan ayrı olarak koşu yaptı.

Öte yandan antrenmanı Torul Trabzonspor Kültür ve Dayanışma Derneği üyeleri ve Ali Kemal Aktürk İlkokulu Özel Eğitim sınıfı öğretmen ve öğrencileri ziyaret ederek, bordo-mavili takımla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Trabzonspor, Galatasaray Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement