Trabzonspor–gaziantepspor Soyunma Odaları - Son Dakika
Güncel

Trabzonspor–gaziantepspor Soyunma Odaları

Trabzonspor teknik direktörü Vahid Halilhodziç, 4–4 biten Gaziantepspor maçından sonra düzenlediği basın toplantısında, "Oyunun sonunda sergiledikleri performans nedeniyle oyunculara şapka çıkarmak istiyorum.

26.10.2014 19:29

Trabzonspor teknik direktörü Vahid Halilhodziç, 4–4 biten Gaziantepspor maçından sonra düzenlediği basın toplantısında, "Oyunun sonunda sergiledikleri performans nedeniyle oyunculara şapka çıkarmak istiyorum. 94 dakika mücadele ettiler. Skorda dengeyi yakalamak için savaştılar. Belki galibiyeti de kaçırmış olabiliriz. Bu yüzden şapka çıkartmak istiyorum" dedi. Vahid Halilhodziç, daha sonra şunları söyledi:

"Bu akşamki maçı anlatmak biraz zor. Kariyerimde ilk defa 4 gol yediğim bir takıma hocalık yapıyorum. Nasıl gol yediğimizi siz de gördünüz. Muhtemelen bazı oyuncularımız kendi evimizde baskı altında oynuyor. Bir haftanın içinde 3'üncü maçın çok zor olacağını biliyordum. Konsantrasyon yönünden de zor olacaktı. Birebir markajlarda tamamen eksiklik yaşandı. Bunları yaşadıktan sonra bazı oyuncular dona kaldılar, kendilerini kaybettiler. Ama tabii ki ben oturup bazı soruları kendime sormam gerekir. Bazı konularda kendimi eleştirmem gerekir. Aynı şekilde bazı oyuncular da kendilerini eleştirmeliler. Önümüzde tamamlamamız gereken büyük bir çalışma var."

Halilhodziç, Mehmet Ekici'nin kadroda yer almamasıyla ilgili soru üzerine şöyle dedi:

"Çok yorgun. Bu maçta oynatmam imkansız gibi bir şeydi. Bir haftada 3 maç oynadığınız zaman diğer oyunculara da fırsat vermeniz gerekir. O şartlar altında da hesabınızı yaparsınız. Forma şansı veririm, bakarım, Trabzonspor formasını taşıyabilirler mi, gerekenleri yerine getirebilirler mi? Mehmet'in geçen maçta sergilediği oyun mükemmeldi. Ama bütün enerjini iki maçta sahaya verdi. O yüzden 18'e bile almadım."

"FENERBAHÇE'NİN PENALTILARINDA SORU İŞARETLERİ VAR"

Halilhodziç,  "Beşiktaş ve Galatasaray'da Avrupa'da mücadele ediyor ama Trabzonspor'dan sonra oynuyorlar. Federasyonun bu yaklaşımını nasıl buluyorsunuz" sorusuna şu cevabı verdi:

"Her kulübe aynı şekilde yaklaşılmıyor. Bunun farkına vardım. Hatta bunu beni cezalandırma konularında da anlamışsınızdır. Çizgiyi bir metre geçiyorum ve cezalandırılıyorum. Fenerbahçe'nin dün akşam kazandığı penaltılar. Orada da soru işaretleri var. Ama ben başkalarıyla ilgilenmek istemiyorum. Benim takımımla ilgili o kadar düzeltmem gereken konu var ki. Bu daha önceden de var olan bir durum. Bu durum değişmez. Aslında siz Türk futbolunu ve bu soruların cevabını benden daha iyi biliyorsunuz. Bu konulara daha fazla girmem gerekirse belki ceza alabilirim. Gerçek cevabın ne olduğunu siz çok iyi biliyorsunuzdur."

İSTİFA ÇAĞRILARI

Halilhodziç, "Taraftarlarca istifaya davet edildiniz. Bu çağrıları haklı buluyor musunuz" sorusu üzerine şu ifadeleri kullandı:

"Ben çok zor bir işe el attım, üstlendim. Bu zorlukları bir iki ayda halledebileceğimi düşünüyorsanız çok acelecisiniz. Biz bir takım oluşturuyoruz şu anda ve bu zaman alıyor. Maçı kaybettiğiniz zaman hoca hatasıdır, takım kazandığı zaman oyuncuların başarısıdır. Şu an gitmem gerekiyorsa ki böyle fırsatlar olabilir, buradan daha fazla kazanabileceğim yerler var ama bun kolay seçenek olur. Ben parayı tercih etmiyorum. Buradaki işin altından kalkmak istiyorum ve gün geçtikçe bunu düzeltiyoruz. Bu zor süreçte eleştirileri de kabul etmem gerekiyor. İstifa etmem gerekiyorsa ve yerime birisi gelmek istiyorsa sıkıntı yok."

Halilhodziç, hakemlerle ilgili konularda ise kendilerine karşı verilmeyen penaltılar ve kararlarla ilgili objektif olamayacağını söyledi.

OKAN BURUK: "SON ANDA YAKALANDIK"

Gaziantepspor teknik direktörü Okan Buruk ise karşılaşmanın ardından düzenlediği basın toplantısında şunları söyledi:

"Trabzonspor'un nasıl oynayacağını aşağı yukarı biliyorduk. Özellikle yüksek toplarla oynayan, defansta fazla top yapmayı sevmeyen, kale önüne yüksek top atan atan bir takım olarak analiz ettik Trabzonspor'u. Buna uygun şekilde oynamaya çalıştık. Hep öne geçen taraftık. Ancak maçın sonunda yakalandık. Kazanmak için gelmiştik. Kazanamadığımız için üzgünüz. Oyuncularımı tebrik ediyorum çünkü canı gönülden mücadele ettiler. Aslında birbirinin benzeri komik goller yedik."

Okan Buruk, hakem Cüneyt Çakır'ın yönetimiyle ilgili olarak ise, "Hakemlerimizin iyi niyetinden şüphem yok. Onların da iyi ve kötü yönettiği maçlar olacak. Ben nasıl antrenör olarak hata yapıyorsam, futbolcu hata yapıyorsa onların da hataları olacak. İyi niyetlerinden şüphemiz yok. Ama bugün kartlar eksikti" dedi. - Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzonspor–gaziantepspor Soyunma Odaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement