Trabzonspor Gümüşhane'de - Son Dakika
Güncel

Trabzonspor Gümüşhane'de

Trabzonspor Gümüşhane\'de

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu 5'inci haftasında yarın deplasmanda Gümüşhanespor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, Gümüşhane'ye geldi.

17.01.2017 18:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu 5'inci haftasında yarın deplasmanda Gümüşhanespor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, Gümüşhane'ye geldi.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde öğle saatlerinde teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde yapılan antrenmanın ardından saat 14.00'te Gümüşhane'ye hareket eden bordo mavililer, 16.00 sıralarında konaklayacağı otele geldi. Bir grup Trabzonspor taraftarı da burada takımı karşılayarak futbolcularla fotoğraf çektirdi. Bordo mavili takımın Gümüşhane kafilesinde Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele eden Akakpo, kart cezalısı N'doye, ameliyat olan ve tedavisi devam eden Bero ile kadro dışı bırakılan Mehmet Ekici'nin yanı sıra, Onur, Durica ve Abdülkadir yer almadı.

TORUL'DA COŞKULU KARŞILAMA

Bu arada bir grup Trabzonsporlu taraftar, Gümüşhane'nin Torul ilçesinde takımı tezahüratlarla karşılayarak futbolcularla fotoğraf çektirdi. Torul Trabzonsporlular Derneği Başkanı Veysel Küçüköner ve yönetim kurulu üyeleri de futbolculara çiçek verdi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-Takımın konaklayacağı otele gelişi

-Detaylar

HABER-KAMERA: TOLGA SAĞLAM/GÜMÜŞHANE-DHA

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzonspor Gümüşhane'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement