Trabzonspor, Torku Konyaspor'a 2-1 Yenildi - Son Dakika
Spor

Trabzonspor, Torku Konyaspor'a 2-1 Yenildi

Spor Toto Süper Lig'de Aykut Kocaman'ın çalıştırdığı Torku Konyaspor, deplasmanda Trabzonspor'u 2-1 yendi.

02.10.2015 21:56  Güncelleme: 22:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lige fırtına gibi giren Trabzonspor, üstüste 3. yenilgisini Torku Konyaspor karşısında aldı.

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Torku Konyaspor'u konuk eden Trabzonspor'da kaleyi ilk kez Kosta Rikalı kaleci Esteban Alvarado korudu. Bordo-mavili takımın sezon başında kadroya dahil ettiği Alvarado, sakatlığı bulunan Onur Recep Kıvrak'ın yokluğunda ilk 11'de sahaya çıktı. Onur'un bu sezon ligde ilk kez takımdan ayrı kalmasıyla Kosta Rikalı kaleci, bordo-mavili takım forması altındaki ilk mücadelesine çıktı. Teknik direktör Şota Arveladze, forvette geçen hafta ilk 11'de sahaya sürdüğü Oscar Cardozo'yu bu kez yedek soyundurdu. Paraguaylı golcü futbolcunun yerine geçen hafta yedek bekleyen N'Doye görev yaptı.

GOLLER İKİNCİ YARIDA GELDİ

Karşılaşmanın ilk yarısında iki takım da etkili br oyun ortaya koyamadı. Ancak 27. dakikada NDoye çok net bir fırsattan yararlanamadı. Ömer Ali ve Ali Turan başarılı golcünün vuruşunu çizgiden çıkardı ve devre 0-0 sona erdi. İkinci yarıda ise her şey tersine döndü ve karşılaşma müthiş hızlandı. Hızlı ataklarla etkili olmaya çalışan Konyaspor, zorlu deplasmanda 51. dakikada öne geçti. Mustafa Yumlu'nun müdahalesiyle Rangelov'un yerde kalmasıyla kazanılan penaltıda Meha takımını öne geçirirken, Trabzonsporlular uzun süre müdahalenin dışarıda olduğu yönünde itirazlarda bulundu ancak Süleyman Abay'ın kararı değişmedi.

MEDJANİ DURUMU EŞİTLEDİ AMA...

Trabzonspor, kalesinde gördüğü golün şokunu çok çabuk atlattı. Bu sezon fazla forma şansı bulamayan geçen yılın sürpriz golcüsü Medjani, 59'da uçarak vurduğu kafayla skora dengeyi getirdi. Golden sonra Trabzonspor inanılma bir baskı kurdu. Yaklaşık 10 dakikada Konya kalesini abluka altına alan bordo mavililer, yine şok bir gol yedi. 71. dakkada araya atılan pasa hareketlenen Traore Konya'yı 2. kez öne geçirdi. Başarılı futbolcu, Trabzonspor'a karşı 5. maçında 5. golüne imza attı.

Golden sonra istediği baskıyı kuramayan Trabzonspor, üstüste 3. yenilgisini aldı ve 10 puanda kaldı. Torku Konyaspor ise 12 puana yükseldi.

Trabzonspor, Torku Konyaspor\'a 2-1 Yenildi

Son Dakika Spor Trabzonspor, Torku Konyaspor'a 2-1 Yenildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (44)

  • sio: Nasıl koydu Aykut Kocaman kocaman kocamaaan 16 2 Yanıtla
    Of: Nasıl koydu burak yılmaz 1 0
  • T: Arkadaslar gs a hagi gelecekmis 17 0 Yanıtla
  • 21 bismilli21: Helal torku alkışlayın lazlar 14 1 Yanıtla
  • vatan: yenilir sikeci trabzondan hicbisey olmaz çünkü 8 6 Yanıtla
  • gerçekler acıdır: trabzon beş para etmez bir takım olduğunu avrupa biliyordu şimdi artık Memleketimin insanları da biliyor. 10 2 Yanıtla
  • koraybaba: HAMSİLER PİŞTİ 11 1 Yanıtla
  • Trabzonspor: Tayibi defansa alin hem kupayi hem trabzonu kurtarir. 8 3 Yanıtla
  • sariyerli : konyanin atigi goller hem ofsayt hem penalti penalti deyil ama trabzonun yenilmesi beni cok sevindirdi hem ofsayittan yenildimi daha zevkli oluyo beter olun hamsiler 7 4 Yanıtla
  • Osmanzonyaspor: Osmanlı tokadı yiyen iki hafta kendine gelemiyor 10 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement