"Travma ve Acil Cerrahi" Toplantısı - Son Dakika
Yerel

"Travma ve Acil Cerrahi" Toplantısı

Edirne Devlet Hastanesi ve Ulusal Travma ve Acil Cerrahi Derneği işbirliğiyle, "Travma ve Acil Cerrahi Toplantısı" düzenlendi.

04.11.2013 11:16

Edirne Devlet Hastanesi ve Ulusal Travma ve Acil Cerrahi Derneği işbirliğiyle, "Travma ve Acil Cerrahi Toplantısı" düzenlendi.

Edirne Kamu Hastaneler Birliği'nden yapılan yazılı açıklamada, birçok genel cerrahın katıldığı toplantıda, vakaların bilimsel açıdan tartışıldığı belirtildi.

Toplantının amacının trafik kazası, düşme, kurşunlanma, bıçaklanma ve benzeri acil cerrahi durum gerektiren vakalar üzerinde tartışılarak, oluşan bilgi ve tecrübenin bilimsel ortamda doktorlar arasında aktarılmasını sağlamak olduğu vurgulanan açıklamada, toplantının her ay değişik illerde gerçekleştirildiği kaydedildi.

Toplantıya, İstanbul Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Ulusal Travma ve Acil Cerrahi Derneği Başkanı Prof. Dr. Recep Güloğlu, İstanbul Çapa Tıp Fakültesi Acil Cerrahi Ana bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cemalettin Ertekin, Cerrahpaşa Üniversitesi Acil Cerrahi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Salih Pekmezci'nin katıldığı ifade edildi. - Edirne

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'Travma ve Acil Cerrahi' Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement