Tredaş'tan Kesinti Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Tredaş'tan Kesinti Açıklaması

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş.’den (TREDAŞ) yapılan açıklamada, Edirne’de 5 Şubat Cuma günü etkili olan kar ve şiddetli fırtına sonucu elektrik dağıtım hatlarında meydana gelen arızalar nedeniyle özellikle kırsal alandaki bazı köylere elektrik verilemediği bildirildi.

07.02.2016 12:58

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş.'den (TREDAŞ) yapılan açıklamada, Edirne'de 5 Şubat Cuma günü etkili olan kar ve şiddetli fırtına sonucu elektrik dağıtım hatlarında meydana gelen arızalar nedeniyle özellikle kırsal alandaki bazı köylere elektrik verilemediği bildirildi.

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ) Edirne merkez ve ilçelere bağlı toplam 24 köyde oluşan elektrik arızası ile ilgili açıklama yayınladı. TREDAŞ'tan yapılan yazılı açıklamada, "Faaliyet alanımızda yer alan Edirne ilimizde, 05.02.2016 tarihinde öğle saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı ve şiddetli fırtına sonucu elektrik dağıtım hatlarımızda arızalar meydana gelmiş olup özellikle kırsal alandaki bazı köylerimize enerji verilememiştir. Yoğun kış şartları, direk yıkılmaları, tel kopukları, buz yükü gibi arızlar sonucu, Edirne merkezde 8, Havsa ilçemizde 7, Lalapaşa ilçemizde 3, Keşan ilçemizde 6 olmak üzere toplam 24 köye elektrik verilememektedir" denildi.

TREDAŞ, 20 EKİP VE 61 ÇALIŞANI İLE BÖLGEDE SEFERBERLİK İLAN ETTİ

Yaşanan arıza nedeniyle bölgeye çok sayıda takviye ekip intikal ettiğini belirten TREDAŞ, elektrik enerjisini, kaliteli, yeterli ve sürekli vermek için çalışmalara 7 gün 24 saat aralıksız devam edildiğini bildirdi.

Açıklamada, 6 Şubat Cumartesi itibariyle 20 ekip ve 61 çalışan ile bölgede enerjilendirme çalışmalarına aralıksız devam edildiği aktarıldı. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tredaş'tan Kesinti Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement