Tuğba Yurt ve Doğukan Manço Hayranlarıyla Buluşuyor - Son Dakika
Güncel

Tuğba Yurt ve Doğukan Manço Hayranlarıyla Buluşuyor

Tuğba Yurt ve Doğukan Manço Hayranlarıyla Buluşuyor

Tuğba Yurt, sevilen DJ Doğukan Manço ile İstanbul Optimum Outlet'te hayranlarına eşsiz bir gün yaşatmaya hazırlanıyor.

21.11.2014 11:27  Güncelleme: 11:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İkili, 23 Kasım Pazar günü düzenlenecek olan mini konser ve imza günü etkinliğinde İstanbul Optimum'da sevenleriyle buluşacak. Hayranlarıyla sohbet edip onlarla fotoğraf da çektirecek olan Tuğba Yurt ve Doğukan Manço'nun Mini Konser ve İmza Günü etkinliği, saat 15.30'da başlayacak.

Yaklaşık 4 yıldır kariyerini DJ'lik ve müzik prodüktörlüğü üzerine kuran Doğukan Manço, ikinci sigle'ı "Sakin Ol!"u son dönemin genç ve başarılı yorumcularından Tuğba Yurt'un performansı ile hazırladı. Listelere bomba gibi düşen şarkı, ikilinin olağanüstü performansıyla İstanbul Optimum'daki etkinliği izlemeye gelenleri de coşturacak.

Beste ve düzenlemesi ünlü müzisyen Gökhan Özen'e ait olan "Aşk Sanmışız" isimli parçasını da seslendirecek olan Tuğba Yurt, Doğukan Manço ile İstanbul'daki ilk AVM konserine de çıkmış olacak.

"Optimum Outlet'te Mutlu Ziyaretçiler" konseptinde gerçekleştirdiği etkinlikleri ve tüm yıla dağılan organizasyonlarıyla Optimum'lar, ziyaretçilerine mutlu anlar yaşatarak alışveriş keyfine ayrıcalık katıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tuğba Yurt ve Doğukan Manço Hayranlarıyla Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement