TÜMSİAD Genel Başkanı Eyyübiye Belediyesi'nde - Son Dakika
Güncel

TÜMSİAD Genel Başkanı Eyyübiye Belediyesi'nde

TÜMSİAD Genel Başkanı Eyyübiye Belediyesi\'nde

Ekinci'ye yapılan ziyarete, TÜMSİAD Genel Başkanı Dr. Hasan Sert, ve beraberindeki heyet Mehmet Ayneli, İdris Yurtcak, Murat Kara katıldı.

12.04.2014 09:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TÜMSİAD Şanlıurfa Şubesi tarafından organize edilen Yapı İnşaat ve Dekorasyon Fuarı çerçevesinde Şanlıurfa'ya gelen Dr. Hasan Sert ve beraberindeki heyet ile birlikte Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'yi makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Ekinci'ye yapılan ziyarete, TÜMSİAD Genel Başkanı Dr. Hasan Sert, ve beraberindeki heyet Mehmet Ayneli, İdris Yurtcak, Murat Kara katıldı.

TÜMSİAD Heyeti'nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci"Açılışını yaptığımız Yapı İnşaat ve Dekorasyon Fuarı'na katkılarından dolayı başta TÜMSİAD Genel Başkanı Dr. Hasan SERT'e, TÜMSİAD Şanlıurfa Şubesi'ne ve TÜMSİAD Ailesi' ne teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Bu tür organizasyonların devamının gelmesi gerektiğini ve bu organizasyonları destekleyeceklerini belirten Ekinci, fuar alanı hakkında çalışma yapacaklarını ve yapılacak organizasyonlara daha etkin bir şekilde destek vereceklerini dile getirdi.

TÜMSİAD Genel Başkanı Dr. Hasan Sert ise, "Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'ye yeni görevinde başarılar dileyerek TÜMSİAD ailesi olarak bizler bu ülkenin en iyisine layık olduğunu düşünüyoruz ve çalışmalarımızı bu şekilde yönlendiriyoruz. Şanlıurfa'da açılışını gerçekleştirdiğimiz bu fuarın da bölgemiz ve ülkemiz açısından hayırlı olmasını diliyerek başkan Mehmet Ekinci'nin Eyyübiye ilçesinde güzel hizmetler yapacağına inanıyorum.'' Dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel TÜMSİAD Genel Başkanı Eyyübiye Belediyesi'nde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement