Turabi Dizi Oyuncusu Oldu! Kertenkele'de Oynayacak - Son Dakika
Magazin

Turabi Dizi Oyuncusu Oldu! Kertenkele'de Oynayacak

Survivor All Star şampiyonu Turabi Çamkıran, ATV ekranlarının ilgiyle takip edilen dizilerinden Kertenkele'de bıçkın delikanlı Kara Kemal'i canlandıracak.

08.02.2016 10:39  Güncelleme: 10:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçen sene TV8'de yayınlanan Survivor All Star yarışmasının birincisi olduktan sonra ortalarda görünmeyen Turabi Çamkıran dizi oyuncusu oldu.

KERTENKELE'DE KARA KEMAL'İ CANLANDIRACAK

Başrollerini Timur Acar ve Sera Tokdemir'in paylaştıkları sevilen dizi, Kertenkele' nin oyuncu kadrosuna, 52. bölümden itibaren dahil olan başarılı isim Turabi Çamkıran bundan böyle, "Kertenkele" dizisinde "Kara Kemal" karakterine hayat verecek.


HAKSIZLIĞA DAYANAMIYOR

Dizide, meczup hoca Azmi Bulut'un oğlu rolünde ekranda yer alacak olan genç yetenek, cezaevinden yeni çıkmış, mahallenin bıçkın delikanlısını canlandıracak. Kimseden korkup çekinmeyen, ama babası höt dediğinde kediye dönen "Kara Kemal" adlı renkli ve komik bir karaktere hayat verecek olan Turabi, atarlı giderli, haksızlığa dayanamayan rolüyle, kahkaha tufanının aralıksız devam edeceği yeni bölümde, yer aldığı sahneleri ve diyaloglarıyla tam bir eğlence fırtınası estirecek.


"İLK DEFA BİR DİZİDE ROL ALIYORUM"

"Gerçek hayatta "baba" diye hitap ettiğim Selahattin Taşdöğen'in dizide babam rolünde olması beni çok mutlu etti" diyen Turabi Çamkıran, Kertenkele dizisi ile ilgili düşüncelerini şu sözleriyle anlattı; "Sert bir karakteri canlandırarak komedi oynamak benim için büyük bir şans. Kara Kemal karakteriyle seyirciyi hem eğlendirip hem de güldüreceğim. Bu rolü oynayacağım için, kendimi çok şanslı görüyorum. Canlandıracağım karakterin babasına olan düşkünlüğü, herkesi koruyor olması ve geri vitesinin olmaması tam olarak beni anlatıyor. Herkes tarafından sevilen, böyle güzel bir projenin içinde olmayı diziyi ilk seyrettiğim günden beri arzu etmiştim. İlk defa bir dizide yer alıyorum, fakat birbirinden usta oyuncularla beraber çalışmak bana ayrı bir güven duygusu veriyor. Böyle, muazzam bir oyuncu kadrosu olan güzel bir ekiple, harika bir projede olmaktan dolayı, çok mutluyum." diyerek düşüncelerini dile getirdi.




Turabi Dizi Oyuncusu Oldu! Kertenkele\'de Oynayacak

Son Dakika Magazin Turabi Dizi Oyuncusu Oldu! Kertenkele'de Oynayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (20)

  • bulent: bu adamıda ünlü yaptıya bu ülke yazıklar olsunn 19 8 Yanıtla
  • Mehmet: Bu kekoda Adam oldu 17 4 Yanıtla
  • 34: çok karizmatik kıskananlar çatlasın 4 16 Yanıtla
  • 61.34.48: Tek izlediğim dizi buydu ama bu karaktersiz terbiyesizden sonra oda izlenmez.Kertenkele kendi bacağına sıkmıştır 14 5 Yanıtla
  • Arda: Bukadar ucuz,basit,ise yaramaz insanlara prim yaptırıyorlarya, yazık... 9 5 Yanıtla
  • HatuniZimmmmm;) : cok tatlısn cok yakışıklısm bayılıyrm sana yolun daima acık olsun 5 8 Yanıtla
  • yeter artık: kertenkele bu saatten sonra ossuruk olmuştur. 6 5 Yanıtla
  • vatansever: dahada izlemem diziyi 7 4 Yanıtla
  • Tarcan: Ne gereksiz diziler ve insanlar var ya 7 3 Yanıtla
  • turk: bu okuzmu izlememo diziyi birdaha 5 5 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement