Turhal Belediyesi İlk Meclis Toplantısını Yaptı - Son Dakika
Yerel

Turhal Belediyesi İlk Meclis Toplantısını Yaptı

Turhal Belediyesi İlk Meclis Toplantısını Yaptı

Turhal Belediyesi Meclisi yerel seçimler sonrası ilk toplantısını yaptı.

10.04.2014 12:02

Turhal Belediyesi Meclisi yerel seçimler sonrası ilk toplantısını yaptı.

Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler başkanlığında yapılan meclis toplantısı saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Toplantının açılış konuşması yapan Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler, seçilmiş insanlar olarak Turhal'a hizmet etmek için göreve geldiklerini söyledi. Başkan Bekler, ön yargıdan uzak olduğunu ifade ederek, "Ben hiç birinize karşı art niyetli ve ön yargılı değilim. Bundan dolayı bu meclis çalışmaları boyunca sizden bizlere karşı art niyetli ve ön yargılı olmadan sadece Turhal'ın sorunlarına odaklanmanızı istiyorum" dedi.

Başkan Bekler'in konuşmasının ardından MHP grubu adına söz alan Meclis Üyesi Halit Ayan ise seçim kampanyası boyunca hiçbir üzücü olayın gelmemesi sebebiyle tüm partilerin adaylarını ve teşkilatlarını kutladığını ifade ederek, "Kazanan taraf olarak sayın Yılmaz Bekler ve ekibini de kutluyor, kendilerine ve Turhalımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından meclis toplantısında başkanlık divanı, daimi encümen üyeleri seçimi ile birlikte ihtisas komisyonları seçimi yapıldı. 2013 yılı faaliyet raporlarının ve denetim raporlarının görüşülmesinin ardından Tarihi Kentler Birliği ve Katı Atık Yönetim Birliği'ne de üye seçimleri yapıldı. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Turhal Belediyesi İlk Meclis Toplantısını Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement