Turhal Olimpik Havuzunda Yeni Dönem - Son Dakika
Yerel

Turhal Olimpik Havuzunda Yeni Dönem

Turhal Olimpik Havuzunda Yeni Dönem

Tokat’ın Turhal ilçesinde bir süredir kapalı durumda olan Turhal Büyük Otel Olimpik Yüzme Havuzu yeniden hizmete açıldı.

02.06.2014 16:53

Tokat'ın Turhal ilçesinde bir süredir kapalı durumda olan Turhal Büyük Otel Olimpik Yüzme Havuzu yeniden hizmete açıldı.

Mülkiyeti Turhal Belediyesi'ne ait olan ve yıllardır kapalı kalan Turhal Büyük Otel Olimpik Yüzme Havuzu yeni dönemle birlikte halkın hizmetine açıldı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Bekler, Büyük Otel'in açık havuzunun restorasyonu yaptıklarını altını çizerek, "Bugün itibariyle de Turhallı vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Biliyorsunuz büyük otelimizin bahçesindeki havuzu ve piknik alanları aşağı yukarı 15 yıl önce yapılmış bir çalışmaydı. Biz ilk geldiğimiz zaman otelin bahçesindeki piknik alanlarını elden geçirdik ve halkımızın hizmetine sunduk. Bugün saat 11.00 sıraları olmasına rağmen piknik alanlarımız tıklım tıklım dolu. Bu da Turhallı vatandaşlarımızın bu bölgeye ilgi gösterdiğini, otelimizin bahçesini kullandığını gösteriyor. Bugün de havuzu hizmete açıyoruz. Geldiğimizde perişan durumdaydı. Elden geçirdik soyunma odalarının bakımını da yaptık. Havuzun kenarlarındaki mermerler patlamış ve bombe yapmıştı yeniden değiştirmek zorunda kaldık. Havuzun boya ve badanasını pompaların tamiratını yaptırdık. Bugünde Turhallı vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız" dedi.

Başkan Bekler, otelle ilgilide çalışmaların devam ettiğini belirterek, "Önümüzdeki günlerde alternatiflerden bir tanesini değerlendirerek otelimizi de Turhallı vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Gençlerimiz yazları havuza ya Zile'ye gidiyorlardı ya da Tokat'a gidiyorlardı. Artık vatandaşlarımız Zile'ye ya da Tokat'a gitmek zorunda kalmayacaklar. Olimpik yüzme havuzumuz Turhallılarımıza hayırlı uğurlu olsun, Allah utandırmasın, mahcup etmesin" diye konuştu. Başkan Bekler ayrıca piknik alanına geçerek vatandaşlarla sohbet etti. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Turhal Olimpik Havuzunda Yeni Dönem - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement