Turizm Haftası - Son Dakika
Yerel

Turizm Haftası

Turizm Haftası

Uzunköprü Belediye Başkanı İşbilen: "Uzunköprü'nün özellikle tarihi ve kültürel zenginlikleriyle turizmde hak ettiği yeri alabilmesi için var gücümüzle çalışıyoruz"

15.04.2014 14:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uzunköprü Belediye Başkanı Enis İşbilen, ilçenin tarihi ve kültürel zenginlikleriyle turizmde hak ettiği yeri alabilmesi için çalıştıklarını bildirdi.

İşbilen, Turizm Haftası nedeniyle yayımladığı mesajda, turizmin artık deniz, kum, güneş tanımlamasının ötesine çıktığını belirtti.

Kültür turizminin de artık turistlerce ilgi gördüğünü ifade eden İşbilen, şunları kaydetti:

"Uzunköprü'nün özellikle tarihi ve kültürel zenginlikleriyle turizmde hak ettiği yeri alabilmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. Turizm artık yalnızca deniz, kum ve güneş olarak tanımlanmıyor. Dünyada tarih, sanat, kültür ve din turizmi gibi olguların gittikçe daha çok ön plana çıktığını gözlemlemekteyiz. Uzunköprü'de, geçmişten günümüze ulaşan doğal, tarihsel ve kültürel zenginlikleri, Tarihi Taş Köprüsü, Muradiye Camisi, türbeleri, kilisesi, çeşmeleri, bağları, bahçeleri, konuksever insanları ile önemli bir turizm potansiyeline sahiptir. Turizm Haftasında vatandaşlarımızı şehrimizin her köşesini görmeye ve tanımaya çağırıyor, tüm vatandaşlarımın bu gününü kutluyorum." - Edirne

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Turizm Haftası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement