Türk Futbol Camiasının Acı Günü - Son Dakika
Spor

Türk Futbol Camiasının Acı Günü

Türk Futbol Camiasının Acı Günü

Uzun süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Gaziantepspor eski As Başkanı Asım Atmaz son yolculuğuna uğurlandı.

19.06.2013 16:02  Güncelleme: 16:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uzun süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Türkiye Futbol Federasyonu eski yönetim kurulu üyesi ve Gaziantepspor eski As Başkanı Asım Atmaz son yolculuğuna uğurlandı.

Gaziantep ve Türk futbol camiasını yasa boğan Asım Atmaz'ı yakınları ve sevenleri son yolcu yuğunda yalnız bırakmadı. Atmaz'ın cenazesi öğle saatlerinde Asri Mezarlıkta bulunan Bahaeddin Nakıpoğlu Camii'ne getirildi. Atmaz'ın cenaze namazı öğle namazına müteakip kılındı. Cenaze namazına milletvekilleri, futbol ve iş dünyasının yanı sıra, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ve yüzlerce vatandaş katıldı. Burada kılınan cenaze namazının ardından Atmaz Asri Mezarlıkta bulunan aile mezarlığında toprağa verildi.

Asım Atmaz, Türk futbolunda genç futbolculara verdiği değerle ün yapmış bir isim olarak tanınırken Gaziantepspor'un Süper Lig'e çıkmasında önemli katkıları olmuştu. Atmaz, U -19 Milli Takımlar sorumluluğu döneminde Gaziantepspor'a bir çok genç isimler kazandırmıştı. Gaziantepspor ve Türk futboluna kazandırdığı oyuncular arasında Ayhan Akman, İbrahim Toraman, Joao Batista, Bekir İrtegün, Steve Kompela, Gökhan Güleç, Ekrem Dağ, Erdal Güneş, Hakan Bayraktar, U-17 Milli takımlar sorumluluğu döneminde Nuri Şahin, Caner ve daha birçok isimler bulunuyor. Asım Atmaz, 2004-2006 yılları arasındaki Levent Bıçakcı başkanlığındaki federasyon yönetim kurulunda görev yapmıştı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Türk Futbol Camiasının Acı Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement