Türk Gencin Katiline 12 Yıl Hapis Cezası - Son Dakika
Güncel

Türk Gencin Katiline 12 Yıl Hapis Cezası

Danimarka'nın başkenti Kopenhag'ın Herlev semtinde geçtiğimiz yıl düğün yapacağı gün silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden 21 yaşındaki Konyalı genç Ozan Özcan'ın davası, Glostrup mahkemesince karara bağlandı.

20.04.2015 19:59

Danimarka'nın başkenti Kopenhag'ın Herlev semtinde geçtiğimiz yıl düğün yapacağı gün silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden 21 yaşındaki Konyalı genç Ozan Özcan'ın davası,  Glostrup mahkemesince karara bağlandı.

Cinayetten altı hafta sonra yakanalan zanlı Morten Hymöller Jensen, mahkeme tarafından, "kasten adam öldürmek" suçundan 12 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Mahkemede ayrıca, Jensen'in, Ozan Özcan'ın iki arkadaşına da ateş ettiğini ancak ikisinin de saldırıdan yara almadan kurtulduğunu için cinayete teşebbüsten de yargılandığı belirtildi.

İki arkadaşıyla 12 Nisan 2014 tarihinde bir pizzacının önünde saldırıya uğrayan Ozan Özcan arkadaşları tarafından hastaneye götürülürken hayatını kaybetmişti. Nişanlı olan 21 yaşındaki Ozan'ın aynı akşam düğününü yapmak için bir salon sahibiyle görüştükten yaklaşık bir saat sonra vurulduğu belirtilmişti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türk Gencin Katiline 12 Yıl Hapis Cezası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement