Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluşunun 170. Yıl Dönümü - Son Dakika
Yerel

Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluşunun 170. Yıl Dönümü

AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve yönetim kurulu üyeleri Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 170. yıl dönümü nedeniyle İlçe Emniyet Müdürü Erkan Aydoğan'ı makamında ziyaret etti.

11.04.2015 14:11

AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve yönetim kurulu üyeleri Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 170. yıl dönümü nedeniyle İlçe Emniyet Müdürü Erkan Aydoğan'ı makamında ziyaret etti.

Konurer, yaptığı konuşmada emniyetin halkın can ve mal güvenliğini korumak adına verdiği mücadelenin önemli bir vazife olduğunu söyledi.

Polis teşkilatının toplumsal barış, huzur ve güvenin teminatı olduğunu belirten Konurer, "Görevini, zor şartlar altında, gece gündüz büyük fedakarlıklarla, Vatan ve millet sevgisiyle, bilinçli ve ciddi bir sorumlulukla yerine getirmektedir. Hiç şüphesiz ki emniyet mensuplarımızın görevleri oldukça meşakkatli, bir o kadar da sorumluluğu yüksek ve dikkat isteyen bir meslektir" dedi.

Aydoğan ise emniyet mensupları olarak görevlerini yasalar çerçevesinde, ilçe halkına yardımcı olmak için sürdürdüklerini vurguladı.

Konurer ve yönetim kurulu üyeleri emniyet teşkilatı bünyesinde görev yapan polisleri ziyaret ederek günün anısına karanfil takdim etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluşunun 170. Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement