Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 171. Yıl Dönümü - Son Dakika
Güncel

Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 171. Yıl Dönümü

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : -Türk bayrağının açılması -Araçların geçişi -Açılan pankartlar -Vatandaşların alkışlaması -Emniyet Müdürü Yüksel Babal'ın vatandaşları alkışlaması -Taşınan Türk bayrağından detaylar -Yürüyüşe katılan vatandaşlar -Havadan Türk bayrağının görünüşü -Emniyet Müdürü Yüksel Babal'ın konuşması -Detaylar Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 171. yıl dönümü Iğdır'da kutlamalar kapsamında vatandaşlar ve polisler birlikte yaptıkları yürüyüşte 200 metre uzunluğundaki Türk bayrağı taşıdı Emniyet Teşkilatının 171. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen yürüyüşe katılan polisler ve vatandaşlar 200 metre uzunluğundaki Türk bayrağı taşıdı.

09.04.2016 16:05

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

-Türk bayrağının açılması

-Araçların geçişi

-Açılan pankartlar

-Vatandaşların alkışlaması

-Emniyet Müdürü Yüksel Babal'ın vatandaşları alkışlaması

-Taşınan Türk bayrağından detaylar

-Yürüyüşe katılan vatandaşlar

-Havadan Türk bayrağının görünüşü

-Emniyet Müdürü Yüksel Babal'ın konuşması

-Detaylar Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 171. yıl dönümü

Iğdır'da kutlamalar kapsamında vatandaşlar ve polisler birlikte yaptıkları yürüyüşte 200 metre uzunluğundaki Türk bayrağı taşıdı

Emniyet Teşkilatının 171. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen yürüyüşe katılan polisler ve vatandaşlar 200 metre uzunluğundaki Türk bayrağı taşıdı.

Emniyet Müdürlüğünce düzenlenen "81 il tek yürek" isimli etkinlikte bir araya gelen vatandaşlar, polislerle birlikte yürüyüş yaparak polis haftasını kutladı.

Şehitler Caddesi'nden başlayıp Dörtyol Caddesi'ne kadar devam eden yürüyüşe, 81 ili temsilen ellerinde illerin isimlerinin yazılı olduğu pankartlar bulunduran 81 çocuk da eşlik etti.

İl Emniyet Müdürü Yüksel Babal, katılımlarından dolayı vatandaşlara teşekkür etti.

Babal, her görüş, parti, mezhep ve ırktan herkesin bir arada olduğunu aktararak, "Türk, Kürt, Laz, Çerkez hepsi var. Hepimiz aynı bayrağı taşıyoruz, inşallah diğer illere de örnek olur. Iğdırımız sizin sayenizde TÜİK istatistiklerine göre onuncu sırada. Çevre illerimiz 50. 60. sırada. Bunu sizlere borçluyuz. Sizler olmasaydınız olmazdı, hep beraber olduğumuz içindir bu. İyi ki varsınız, iyi ki varız." dedi.

Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 171. Yıl Dönümü
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 171. Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement