Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 171. Yılı - Son Dakika
Güncel

Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 171. Yılı

Vezirköprü'de Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 171. yılı nedeniyle tören düzenlendi.

10.04.2016 15:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vezirköprü'de Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 171. yılı nedeniyle tören düzenlendi.

İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Yücel Karahasanoğlu'nun Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. İlçe Emniyet Müdürlüğü Komiser Yardımcısı Gültekin Almalı, günün anlam ve önemine dair konuşma yaptı .

Türk Polis Teşkilatının 171 yıldır canını ortaya koyarak özveriyle çalıştığını dile getiren Almalı, "Türk Polis Teşkilatı bu kutsal görevini yerine getirirken 21. yüzyılın kültürel ve teknolojik gelişmelerini yakından izleyerek kendisini sürekli eğitmekte, yenilemektedir. Bugün teşkilatımız eğitim seviyesi sürekli yükselen nitelikli personeli ve kullandığı çağdaş teknolojiyle ülkemizde ve dünyada saygın bir yer edinmenin haklı gururunu yaşamaktadır." dedi.

Tören daha sonra Vezirköprü İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesinde, Emniyet Müdürü Karahasanoğlu'nun tebrikleri kabulüyle devam etti.

Törene, Vezirköprü Belediye Başkanı Sadık Edis ile kurum ve kuruluşların müdürleri, siyasi parti temsilcileri, emniyet mensupları, emekli komiser ve polis memurları, şehit polis yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 171. Yılı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement