Turkcell'den Mesajlaşma Uygulaması - Son Dakika
Teknoloji

Turkcell'den Mesajlaşma Uygulaması

Mobil operatör firması TURKCELL, iOS ve Android cihazlar için geliştirdiği "BiP" uygulaması ile diğer anlık mesajlaşma uygulamalarına rakip olmayı hedefliyor.

26.10.2014 04:24

Mobil operatör firması TURKCELL, iOS ve Android cihazlar için geliştirdiği "BiP" uygulaması ile diğer anlık mesajlaşma uygulamalarına rakip olmayı hedefliyor.

Günümüzde mobil platformlar için uygulama mağazalarında;WhatsApp, Line, WeChat, Viber ve MessageMe gibi  birçok anlıkmesajlaşma uygulaması bulunuyordu. Geçtiğimiz haftalarda bu tür uygulamalara BlackBerry Messenger da eklenmişti. Mobil operatör firması TURKCELL, bu alanda geri kalmamak için "BiP" isimli anlımmesajlaşma uygulamasını iOS ve Android platformları için indirime sundu.

İnternet üzerinden çalışan "BiP" uygulaması ile diğer anlıkmesajlaşma uygulamalarında gerçekleştirdiğiniz; resim gönderme,konum gönderme, ses kaydı gönderme ve rehberinizdeki bir kişininkartvizitini gönderme gibi işlemlerin hepsini yapabiliyorsunuz. Bunlaraek olarak BiP'te bulunan Buzz seçeneği sayesinde aynı BBM'de olduğu gibi karşı tarafa titreşim de gönderebiliyorsunuz.

BiP uygulamasını ilk defa kullanan bireysel TURKCELL'lilerden, ilk 3 ayinternet ücreti alınmayacağını da belirtmekte fayda var.

iOS 7'nin arayüzü ile henüz uyumlu olmayan BiP uygulaması, bakalım uygulama mağazalarındaki diğer anlık mesajlaşma uygulamalarına rakipolabilecek mi?

BiP'i iOS için >buradan ve Android için >buradan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Kaynak: TeknoApsis.com

Son Dakika Teknoloji Turkcell'den Mesajlaşma Uygulaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement