Türkiye Kupası - Son Dakika
Yerel

Türkiye Kupası

Türkiye Kupası

Diyarbakırspor, yarın sahasında PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor ile yapacağı Türkiye Kupası 2. tur maçını kazanmak istiyor.

22.09.2014 15:10

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Diyarbakırspor, yarın sahasında PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor ile yapacağı Türkiye Kupası 2. tur maçını kazanmak istiyor.

Diyarbakırspor Futbol Şube Sorumlusu Cemal Doğrul, hem ligde hem de kupada iddialı olduklarını söyledi.

Türkiye Kupası'nda gidebildikleri yere kadar gideceklerini belirten Doğrul, "İlk tur maçını penaltı atışları sonucu kazandık. İkinci turda ise PTT 1. Ligin çok önemli takımları arasında yer alan Samsunspor ile eşleştik. Kendi saha ve seyircimiz önünde yapacağımız bu kupa maçını kazanmak için mücadele edeceğiz. Diyarbakır'da maçı  yapmamızın tüm avantajlarını kullanıp, turu geçmeye çalışacağız. Ama bu karşılaşma çok kolay olmayacak. Çünkü karşımızda Türkiye'nin en köklü takımlarından Samsunspor olacak" dedi.

Taraftarları bu karşılaşmada yanlarında görmek istediklerini belirten Doğrul, konuşmasını şöyle tamamladı:

"Taraftarlarımızı her zaman olduğu gibi kupa maçında da yanımızda görmek istiyoruz. Onların desteği bizim için itici bir güç olacak. Ama art niyetli davranışlarda bulunacak taraftarları tribünlerimizde görmek istemediğimizi özellikle belirtmek istiyoruz. Onların desteği bize zarar verecektir."

Doğrul, Samsunspor ile kendi sahalarından yarın yapacakları Türkiye kupası 2. tur maçının bilet fiyatlarını, kapalı 5, maraton 3 ve kale arkasını 2 lira olarak belirlediklerini sözlerine ekledi. - Diyarbakır

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Türkiye Kupası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement